Anmeldelse af Wallmans nye middagsshow: Carnival

0
313
REKLAME/INVITERET
En aften i Cirkusbygningen har længe stået på min bucketliste. Jeg er cyklet forbi det historiske sted hver dag i 3 år, da jeg boede på Frederiksberg, og jeg har ofte tænkt, at sådan en aften skal opleves! I sidste uge skete det så, da jeg blev inviteret derind og anmelde deres Wallmans nyeste show, Carnival. Læs om det levede op til forventningerne her:

En dejlig onsdag i sidste uge havde en stor del af Københavns byliv stadset sig op til en aften i Cirkusbygningen. Vi blev mødt af rød løber og velkomstdrinks, og vi var klar til en god aften med masser af underholdning og god mad.

Og dét må man sige, at Wallmans leverede på. Showet starter med den underholdende og unikke performer Abigail Collins, der som figuren Peggy Sue fik sat gang i stemningen og folk. Hun kommer ud flere gange i løbet af aftenen, og der er fuld smæk på humor med seksuelle undertoner, der nogle gange godt kan være en tand over grænsen. Jeg grinede dog flere gange højlydt af hende, og hun har en helt unik evne til at fylde hele rummet ud, hvor man sidder konstant og tænker “hvad kan hun dog finde på?” Det er yderst underholdene og et godt afbræk i showet.

Udover Peggy Sue består showet af en række ekstremt dygtige sangere, performere og dansere, der ikke bare udfolder sig på scenen men fra alle steder i rummet. Pludselig stod de ved vores bord og på et andet tidspunkt dansede de på baren. Det var en fantastisk anderledes måde at opleve et show, da det brød den normale showform.

Showet bød også på en amerikansk-canadisk cirkusduo, der flere gange fik mig til at holde vejret i bare spænding. Blandt andet lavede de et nummer på nogle såkaldte “sway poles”, der lignede to lygtepæle, men som er ekstremt fleksible, og flere gange var de blot et par meter fra mig, mens de svingede frem og tilbage ned over bordene. Det var utrolig smukt og intenst.

Underholdning, humor, show, sang, dans – Wallmans leverer 100% i Carnival, og vi var underholdt hele vejen igennem. Og i de indlagte pauser i løbet af aftenen, serveres der en velsmagende 4-retters menu, som vi nød sammen med gode snakke med resten af bordet. Vi sad nemlig ved et 6-mands bord, og vi var så heldige at få nogle helt fantastiske nye bekendtskaber.

Alt i alt vil jeg anbefale dig at opleve Wallmans Dinnershow. Det er nærmest umuligt ikke at være underholdt, når de dygtige artister giver den gas til medley’er med bl.a. Bruno Mars, Eurythmics’ og Queen’s allerstørste hits. Og når man så får serveret god mad og møder nye, spændende mennesker, så kan det ikke være andet end en succesaften.

Læs mere og book dine billetter her

Ha’ en skøn søndag.
/Nathalie

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here