Anmeldelse: Linda P “Sabotagehunger”

0
497
For et par uger siden var vi inviteret ind til Linda P’s nye show “Sabotagehunger” på Bremen Teater. Linda P er blevet mor, hetero og smaskforelsket i en bornholmer, men selvom livet burde være en leg, så handler hendes show om den sabotagehunger, som altid har forfulgt hende, siden hun var en lille pige. Vi dykker dybt ned i Linda P og hendes historie, og (spoileralert) det er ret sjovt. Læs vores anmeldelse her.

INVITERET

Af Nathalie

Med mundbind på og en stor øl i hånden er vi klar til at opleve Linda P, der måtte udsætte sit planlagte show i efteråret til foråret, da hun blev mor, hvorefter det måtte udskydes igen pga. corona. Så cirka halvanden million i tabt arbejdsfortjeneste har den lille nyankomne i hendes liv kostet hende – “og det vil jeg fortælle hende hver eneste dag i hele hendes liv” joker hun med.

Og den Linda P vi oplever den aften på Bremen Teater er i storform. Med bare tæer og rodet hår træder hun selvsikkert ud på scenen og leverer 75 minutters grin. På hendes egen bekostning, på kollegaers bekostning, på hendes bedre halvdels bekostning – det er enormt sjovt, og salen sidder stortset i grin fra start til slut.

Som når hun sammenligner Mick Øgendahl og Anders Matthesen med førbillederne til en kampagne mod indavl, og roser dem for det, da det er noget underligt noget med den nye generation, der pludselig tror, at stand-uppere skal være, gys, pæne!

Eller når hun taler om sin nye status som hetero, og viser de gale beskeder der er kommet fra folk, der synes, at det er noget ekstremt mærkeligt noget og kalder hende en “elendig piksutter”. Det føler hun sig meget stødt over. Egentlig ikke over “piksutter”-ordet men ordet “elendig”. For det synes hun da bestemt ikke, at hun er.

Linda P rammer fuldstændig plet med oneliners og sjove anekdoter. Men hun taber mig en smule med de videoklip, hvor hun er klædt ud som kanin og bryder ind på skærmen en del gange i løbet af showet og vil lokke “den rigtige” Linda P med ned i hullet. Det virker en smule malplaceret og mest af alt forvirrende, men giver mere mening da hun endelig giver efter og kommer med “ned i hullet”.  Hullet fører hende tilbage i tiden, hvor man ser hende på hendes barndomsværelse og forstår, hvor hendes sabotagehunger kommer fra.

Det giver god mening, men selve eksekveringen med kaninen på videoklippene kunne have været gjort anderledes. Det fungerede desværre ikke helt for mig i hvert fald.

Udover det lille bump på vejen kan jeg varmt anbefale, at du tager ind og ser Sabotagehunger. Jeg grinede sammen med de andre i de 75 minutter, hvor Linda P kørte derudaf i et højt tempo.

Find dine billetter her.