Året der gik på LoveCopenhagen

0
326

Nettet, tv’et og radioen flyder over med indslag om året, der gik. Jeg spurgte derfor mine medskribenter, om ikke de ville skrive et indlæg med deres tre mest skelsættende ting i 2017. Det var der ikke stemning for. Det kom for tæt på, det blev simpelthen for privat.

Jeg er glad for ærligheden fra mine medskribenter. Og stolt. For det fik mig til at tænke på, hvad det egentlig er vi og alle andre blogs skal dele. Vores udgangspunkt på LoveCopenhagen har altid været at fortælle historier fra København med et personligt islæt. Ikke privat, men personligt.

Det har udviklet sig over årene (vi startede helt tilbage i maj 2010, Anne og jeg) til nu også at byde på anbefalinger af teaterstykker, bøger, koncerter og film. Og så skriver vi også gerne indlæg om nogle af de steder i København, hvor vi har de bedste oplevelser. Det skal ikke sidestilles med anmeldelser, for det har vi ikke lyst til eller kompetencerne til (jf. den store debat i sommer om anmelderi og bloggere).

Vi vil gerne inspirere, sætter tanker i gang og få vores læsere til at smile. Vi vil gerne have, at I kan genkende jer selv, at I bliver nysgerrige på byen, og at I fortsat bruger den – kigger op og opdager på ny.

Personlige uden at blive private

Men vi vil gerne være personlige, og det skal vi også for, at I skal vælge at følge med os. Derfor slutter vi hver uge vores weekendindlæg, hvor vi anbefaler minimum tre events i byen, med en lille personlige note, der skal sætte tanker i gang.

Og vi har også skrevet klummer, der går tættere på os som personer – som eksempelvis Louise B’s ode til Papirøen, og min egen kommentar til #metoo. Der skal være plads til holdninger og oplevelser, som også kan røre.

Når vi holder de mest personlige oplevelser for os selv, så er det fordi, det nok ikke har den store, brede interesse. Det tror jeg i hvert fald ikke, at det har. Der er en tendens til, at alt skal deles, og det skal det ikke.

Sluk!

I julegave fik jeg bogen Sluk af Imran Rashid, og den skal være min bibel i 2018. Det skal ikke forstås som, at jeg kommer til at være tavs på Instagram, hvor jeg dagligt deler billeder og videoer fra min hverdag. Men det skal sætte hele det her delings-cirkus i relief. Det skal få mig og os her på LoveCopenhagen til at overveje, hvad vi vil dele, før vi deler det. Forhåbentlig kan det også inspirere vores læsere.

Vi vil fortsætte i 2018 med at beskrive det gode København, som vi elsker så højt. Og så lover vi, at der til næste år kommer endnu en Kærlighedshyldest-event, hvor vi inviterer alle jer læsere til en god og anderledes oplevelse i byen. Ligesom vi har gjort det i 2014 og 2016.

Vi glæder os rigtig meget, og vi er meget taknemmelige over, at hele 7.000 af jer København-elskere derude stadig følger med dagligt. TAK!

Kærlig hilsen
Louise T og co.
Og her er en top 10 over de indlæg, som I læste mest i det forgangne år:

 

  1. Byens Bedste Bagere – et indlæg, som bliver opdateret i 2018, for der er godt nok kommet mange nye lækre bagere på banen i løbet af de sidste par år.
  2. Res Res på Nørrebro – en bæredygtig butik ved Empire Bio, som DR Nyheder eftersigende fandt via os.
  3. #Metoo og sugardating – min #metoo oplevelse og kommentar til sugardating
  4. 5 gode arbejdscafeer i København – som skabte debat om, hvorvidt man overhovedet skal kunne arbejde på cafeer som selvstændig?
  5. Second hand furniture heaven (på engelsk) på Amager. I kan bare godt lide genbrug, har vi bemærket.
  6. Maesk takeaway – god og bæredygtig takeaway er I også ville med.
  7. Københavnersnuden – vores ugentlig interview med en aktuel københavner kan I også godt lide.
  8. Hop i Sydhavnen – flere badesteder i København, det kunne I godt tænke jer.
  9. Luksusbrunch på Nimb. Vi troede ellers, at brunch-konceptet var på vej ud, men I elsker denne her!
  10. Et Avec – en af vores yndlings-tøjbutikker i byen.
Previous article30. december
Next article31. december
Louise Taarnhøj. Indehaver af Lula Media. Stifter og redaktør. Fluffer og ildkugle. Sørger for, at der er indhold på sitet, som du kan lide. Holder derudover meget af smukke ting - mad, musik, vin. Kan ikke leve uden spændende samtaler med interessante mennesker.