Benjamin Hav: Benal | Københavnersnuden #79

0
342

Hiphoppen har sejret i Danmark, og selvom toppen af hitlisterne prydes af hårdkogte hitmagere som Suspekt og Sivas, er der altid plads til nye fremadstormende ordsmede. Hiphop-duoen Benal har netop sendt et anmelderrost album, NU, – og en flot musikvideo – på gaden og kan til april opleves live rundt omkring i landet. Men først skal du møde Benjamin Hav, som er denne uges Københavnersnude:

LC: Hvad pusler du med for tiden?
B: Jeg forsøger at blive den mest relevante musiker i danmarkshistorien!  

LC: Hvor bor du?
B: På Østerbro i København.

LC: Hvor går du tur?
B: Ved Den Lille Havfrue. Jeg elsker bare at stå på stenene og kigge over på Skoleskibet og forestille mig, at jeg er Harald Blåtand.

LC: Hvor drikker du kaffe?
B: Original Coffee i Nordre Frihavnsgade.

LC: Hvor fester du?
B: Mest inde i hovedet, men derudover i spille-kiosker og på samtlige diskoteker tæt på Rådhuspladsen. Vi fyrer den max.

LC: Hvor inspireres du?
B: Mest inde i hovedet, men derudover i Fields og på Fisketorvet.

LC: Hvad er dit yndlingssted i København?
B: Søpavillonen. Jeg har aldrig været inden for, men jeg elsker at stå ude foran og lade som om, jeg taler i telefon, mens jeg prutter i vinden.

[blockquote style=”1″]LC: Hvor har du sidst følt dig forelsket i København? B: I morges da jeg afleverede ungerne sammen med min kæreste. Jeg kiggede på hende og tænkte, at det bliver sjovt at se hvem af os, der får gråt hår først. Hvis det er mig, så farver jeg min pubes pang-blå for at fjerne fokus fra ansigtet.[/blockquote]

LC: Hvad er dit bedste minde om København?
B: I morges da jeg afleverede ungerne sammen med min kæreste. Jeg husker det, som var det i går. København i morgentrafik med blå himmel skaber sådan en tyrkisk-kædedans-stemning i mit hjerte, hvor jeg på én gang får lyst til at svinge huen og ringe 1813. 

LC: Din anbefaling til den bedste oplevelse i København?
B: Tag hjem til min ven Marciefresh på Fanøgade i København. Han er både én af Danmarks bedste rappere og én af Danmarks bedste kokke. Så rapper han et vers ,mens du spiser en følsom frikadelle, på okse, bevarres. 

LC: Selvom København er fantastisk, har du nu mulighed for at tilføje den ene ting, som du synes, byen mangler – hvad er det?
B: En færdig metro. Jeg er træt af at vente. Byen ligner lort. Folk siger til mig: “den er en gave til børnene, Benni, tænk på børnene”, men jeg har det lidt ligesom, FUCK børnene! Ikke hele tiden, som udgangspunkt elsker jeg børnene og gør alt for dem, men jeg synes, det er for melankolsk at gå og vente på, at den bliver færdig til en tid, hvor jeg alligevel er blevet for gammel til at bruge den. Du ser ikke folk over 30 år i metroen. De kører rickshaw, hoverboards og Tuber (den nye app, der en blanding mellem Tinder og Uber).

LC: Dit soundtrack til byen?
B: Tørfisk med ‘VLTJ

Tak til Benjamin fra Benal for at dele sine tanker om byen med os!

Hvis du vil leve Benal live, så kan du fange dem i Odense den 9. april og i Aarhus den 15. april. De spiller også i København den 20. og 21. april, men der er udsolgt 🙁

GOD SØNDAG! 

Definition af en københavnersnude; interessant, sød, sjov og/eller venlig person, der er bosat i eller har tilknytning til København.