black på Gammel Kongevej

1
327

I dag var jeg forbi åbningen af Anne Blacks nye butik på Gammel Kongevej. Jeg er vild med hendes keramik og glædede mig meget til at se, hvordan hun havde indrettet sin nye butik. Jeg blev ikke skuffet; butikken er virkelig smuk og minder om en gammel herskabslejlighed.

Anne Black 1

Anne Black 2
Den nye butik hedder faktisk bare ‘black’ og ligger på Gammel Kongevej 105, lige ved siden af Meyers Deli.

Anne Black 5

Butikken fører også eksklusive tøjbrands, såsom Sofie D’hoore, Sara Lanzi og Dusan.
Anne Black 7
Der er masser af lækkert keramik at forelske sig i på hylderne i butikken.
Anne Black 11
Jeg er vild med marmor og kobber, så denne lille opstilling gjorde mig helt blød i knæene – sådan noget må der gerne stå i min stue!

Anne Black 3 Anne Black 4 Anne Black 6 Anne Black 8 Anne Black 9 Anne Black 10

Anne Black 12

Butikken har åbnet mandag – fredag kl. 11-18, og lørdag kl. 11-15. Tjek Anne Blacks Facebook-side.

/Louise

1 COMMENT

  1. […] flest af jer læste, var Freja Kirks koncert i Stefanskirken. Derudover var I meget interesserede i Anne Blacks nye butik på Gammel Kongevej, den gode og sunde take away-mad hos We Do Food, vores begejstring for Plat-form på […]

Comments are closed.