Broens Gadekøkken og Reffen åbner den 21. april

0
406

Hvis du har savnet street food, madboder, kolde Aperol og rosé i vandkanten, så kan du godt begynde at glæde dig. Både Broens Gadekøkken og Reffen åbner nemlig igen den 21. april med spændende nyheder og gode åbningstilbud.

 

På onsdag den 21. april kommer der liv og glade dage, når du igen kan se frem til duften af mad fra alle verdenshjørner og lyden af musik , når både Broens Gadekøkken og Reffen åbner igen – selvfølgelig med alle de nødvendige corona-tiltag.

Nye containerkøkkener på Broens Gadekøkken

Når Broens Gadekøkken åbner igen, kan du glæde dig til et kulinarisk gensyn med gamle kendinge, såsom Gasoline Grill, Opa By Strangas og den altid populære, indiske madbod Dhaba. Men derudover er der fem helt nye bekendtskaber.

Du kan eksempelvis kaste dig ud i det danske køkken sammen med den kendte kok Adam Aamanns højtbelagte smørrebrød. Pasta la Pasta, der med deres teknikker og viden fra Michelin-universet hæver den klassiske og simple, italienske pasta til helt nye luftlag. Derudover kan duo også se frem til The Organic Boho, der trækker referencer til eksotiske og farverige Ibiza, Lola, der laver mad inspireret af hele verden, og Struttocph, der serverer italienske crescia bagt med parmesanost og svinefedt.

Live musik og tilbud i baren

Broens Gadekøkken åbner officielt onsdag den 21. april, hvilket de markerer ved at fyre op for den gode stemning med brandvarme tilbud i baren.

Onsdag den 21. april
15.00 – luk: Broens egen dj sørger for den gode stemning 15.00 – luk: Fredagsbar

Vinbaren: 2 for 1 glas prosecco fra Løgismose

Mainbaren: 2 for 1 Aperol

Cocktailbaren: 2 for 1 Marie Brizard cocktails

Torsdag den 22. april
13.00–15.00: Freetown Social Club fra Christiania spiller lækre toner

15.00 – luk: Broens egen dj sørger for den gode stemning
15.00 – luk: Fredagsbar

Mainbaren: 2 for 1 Aperol
Vinbaren: Køb et glas eller en flaske Beaujolais og få friskskåret sortfodsskinke med i købet.

14.00 – luk: ”Relaxing Sunday at Broens” med live jazz og MASSER af hygge

Reffen åbner for 4. sæson med et større udvalg af madboder, kaffer og barer

Når Reffen genåbner, udvider de samtidig med 2 barer, 3 kaffebarer og hele 11 nye madboder fra hele verden: Paella, Holy Krapow, The Goulash Kings, Sweet Cheasy Dreams, Street Porchetta, Homeburger, Tacos Pastor, Big Easy Seafood Shack, Goodie Factory, Yalla Yalla og Indian Bites.

Du kan stadig smage alle de gamle favoritter på Reffen og flere af dem har endda fået nye retter på menukortet og fået et tiltrængt ansigtsløft efter en lang vinterpause. I alt kan du nu vælge imellem 38 lækre madboder, når du besøger Reffen. Og derudover kan du selvfølgelig glæde dig til at drikke fadøl i sandet, kold rosé i vandkanten og til at nyde Københavns mest farverige og funky streetfood.

I år vil din kaffe og øl blive brygget med endnu større omhu og kærlighed. Reffens kafferisteri by Nordhavn Coffee, rister bønnerne til alle vores kaffebarer. Det samme gør sig gældende for Nørrebro Bryghus containerbryggeri, hvor du i løbet af året vil kunne nyde deres Reffen Lager, Weissbier og IPA. De første øl, der både er brygget, tappet og serveret på Reffen.

Nyt kreativt værksted og Werkstatt – Reffens urbane hangout

Reffen er også kendt for sine mange kreative værksteder, og i år kan de præsentere et helt nyt værksted, nemlig ANNOBIKE. Visionen er at få endnu flere danskere til at bruge cyklen som deres primære transportmiddel. I værkstedet på Reffen vil du derfor kunne se et udvalg af deres cykler, få gode råd og anbefalinger til din egen cykel og – hvis den trænger til det – få repareret din cykel, så cykelturen hjem fra Reffen føles som en leg igen.

Hvis vejret ikke er optimalt kan du som noget nyt også søge ly i Reffens Werkstatt. Indvendigt er Werkstatt en stor, rå og charmerende hal, hvor du kan spise din mad og få de vildeste musik- oplevelser med musik fra byens undergrundsscene. Området lige uden for Werkstatt har de indrettet med en grøn skov, masser af siddepladser, dj-pult, en bar og sågar deres helt eget fly.

Alle Covid-19 hensyn bliver taget

Når Broens Gadekøkken og Reffen åbner, er det selvfølgelig med alle de nødvendige Covid19 forholdsregler, som er påkrævet. Øget afstand mellem bordene, nyseskærme i alle madboder og barer, kømarkører, hyppig rengøring, håndvaske, håndspritdispensere m.m. Og så skal du formentlig også vise coronavaccine og dokumentation for en negativ Covid-19-test, som er højst 72 timer gammel.