BROR

1
350

Efter en dejlig sommerferie fyldt med god fransk rødvin og god god fransk mad i det sydfranske kan det altså godt være lidt trist at komme hjem til en grå dansk sommer og en ferie, der er slut. Men så er det en fryd at huske tilbage på feriens første restaurantbesøg – nemlig BROR i Sankt Pederstræde. Her spiste jeg i juli måned, og det var FANTASTISK. (Jeg er nødt til at tage de store bogstaver i brug for at forklare!)

Restaurant BROR
Restaurant BROR

BROR er startet op af gode folk, der blandt andet tidligere har været ansat på noma. Og de laver virkelig god mad og serverer virkelig god vin til den gode mad. Naturlig vin (det meste af det vist nok), som jeg holder meget af.

Brobot - BROR
Brobot – BROR
Restaurant BROR
Restaurant BROR
Hygge på BROR
Hygge på BROR

 

Vi havde bestilt et – efter dansk standard – sent bord klokken 21, og da vi kom blev vi mødt af store smil og stor glæde. Helt vildt dejlig start på en dejlig aften. Vi fik seks retter og kaffe – og det hele smagte himmelsk. Jeg kan desværre ikke huske det hele, men den indledende snack var tyretestikler. Ja – de blev serveret som “svenske nosser med dansk tartarsauce”. ØH – hørte jeg rigtigt? Det gjorde jeg, og det smagte virkelig godt. Altså rigtig godt! Og hvis I havde spurgt mig i juni måned, om jeg nogensinde kunne finde på at spise testikler, er jeg ret sikker på, at svaret havde været nej. Men det fik BROR ændret – og tak for det. Jeg elsker at lære nye ting 🙂 Herefter fik vi tartar til forret og endnu en mellemret, hvorefter et stykke gris på størrelse og tykkelse med en god bøf landede foran os. Og den var stegt fantastisk – dejlig lyserød! Den smagte, som jeg aldrig har smagt gris før! Herefter fik vi ost og så dessert.

Svenske nosser med dansk tartarsauce
Svenske nosser med dansk tartarsauce
Svenske nosser med dansk tartarsauce - efter 5 minutter
Svenske nosser med dansk tartarsauce – efter 5 minutter

 

Tartar
Tartar

 

Grisebøf!
Grisebøf!
Ost! Mums!
Ost! Mums!

Til al den dejlige mad flød vinen – og den flød herligt, rigeligt og helt rigtigt! Alexander, der serverede og valgte vinene til os, var ‘spot-on’ med det hele.

Dejlig ufiltreret hvidvin i glasset
Dejlig ufiltreret hvidvin i glasset

Jeg tror, at det vi snakkede om og sagde til hinanden hin aften på BROR kan summes op til ‘FUCK, hvor er det godt – jeg er HELT oppe at ringe’!

Jeg er stadig helt oppe at ringe. Og jeg glæder mig til næste gang, jeg genser BROR. Og jeg kan kun sige til alle jer – AFSTED med jer! I vil ikke blive skuffet! Jeg tror faktisk, at I også kommer helt op at ringe! Virkelig. Seriøst. Fuck, hvor er det godt! / Anne

 

1 COMMENT

Comments are closed.