Smuksering af Sønder Boulevard

0
250

I weekenden blev min gade smukseret.

Lige som sidste år var en gruppe dygtige (mange af dem lokale) kunstnere inviteret til at pynte lidt på metrobyggeriets hegn, således at vi, der bor op ad det og skal se på det dagligt, har noget pænt at kigge på.

Det er en fremragende idé! Ofte drukner det gode ved metrobyggeriet i diskussionen om irriterende byggerod, kaos på vejene, lange bilkøer, forlængelse efter forlængelse, larm døgnet rundt og grimme facader.

Men jeg synes faktisk, at der bliver gjort en del for, at byggerodet er til at holde ud. Og når Metroselskabet har besluttet, at der hvert år skal laves flotte kunstværker, som vi københavnere kan se på, rundt omkring Byens Hegn, så bliver jeg lidt glad.

Jeg tog en del billeder lørdag og søndag eftermiddag – jeg har faktisk endnu ikke været forbi boulevarden og set de færdige værker. Men her til morgen skal jeg se det nye hegn, den nye mur.

/Louise

PS: Tjek især dragen ved Skydebanegade, lavet af Jakob Bue. Jeg instagramer et billede af den her til morgen (@lovecopenhagen). Den var allerede flot søndag eftermiddag, men stadig ikke færdig. Jeg har lyst til at kalde den Ejner. Ejner Puf.

Byens Hegn, Sønder Boulevard foto 1-2 foto 1-3 foto 1-4 foto 1-5 foto 1 foto 2-1 foto 2-2 foto 2-3 foto 2-4 foto 2-5 foto 2 foto 3-1 foto 3-2 foto 3-3 foto 3-4 foto 3-5 foto 3Hørt på boulevarden søndag eftermiddag – kunstner til kunstner:

“Nå men øh, så vågnede jeg op der på Hundige Station ik, ingen penge på lommen, så jeg kunne lissom ik komme nogen steder, og buschaufføren ville jo ikke lade mig komme ind. Og jeg havde bare de ondeste tømmermænd, rundtosset, ik…. ” (så irriterende, at jeg ikke fik resten med. Enhver historie, der starter med: ‘Så vågnede jeg op på Hundige Station’ er en historie, der er værd at lytte til)