En sommerweekend i København

1
315

Hvis du ikke ved, hvad du skal få tiden til at gå med i sommervarmen (som muligvis snart er på retur??), så vil jeg meget gerne bidrage med nogle gode bud her:

Cremant

Fredag aften: Lav picknick på Sønder Boulevard og sørg for at have masser af crémant inden for rækkevidde!

Rough Sketch Consolation

Hør noget originalt livemusik – København svømmer nærmest over med fede koncerter om  sommeren. Her er det Rough Sketch Consolation på Drop Inn.

foto 3-2

Lørdag: Smid stængerne i vejret, rens ud i tømmermændene fra festen i går aftes og få luftet fusserne!

foto 4

Tag cyklen ud af byen og nyd den smukke natur nord for København (du kan altid tage toget tilbage, hvis du er for træt til at cykle begge veje – det er gratis at have cykel med i S-toget).

Trøffel

Tilbage i byen laver du endnu en picknick – sørg denne gang for at have masser af lækker, hjemmelavet mad med – som her, pasta med trøffel. Mmmmm..!

Lidkoeb

Fortsæt aftenen på byens hyggeligste cocktailbar, Lidkoeb, som også har virkelig god vin og deres ‘egen’ øl – cute!

Snack på Lidkoeb

Hvis du overhovedet kan spise mere efter din hjemmelavede picknick, så gå efter Lidkoebs lækre snacktallerken, som blandt andet kommer med hjemmelavede flæskesvær. Jeg er overbevidst om, at lidt natmad tager de værste tømmermænd dagen derpå.

Alleenberg

Slut aftenen af på Alleenberg – i folkemunden bedre kendt som ‘Psykopaten’. Der er helt sikkert en dygtig herre, der sætter sig bag klaveret og inviterer til fællessang. Hvis ikke, kan du med fordel starte en spændende diskussion med én af stamgæsterne; de har masser på hjertet.

På høje hæle hjem

Nyd, at det ikke bliver koldt om natten og gå hjem (eller gå noget af vejen hjem, hvis du bor meget langt væk). På en eller anden måde er der noget charmerende ved at vågne op dagen efter og mærke, at fødderne virkelig har været på arbejde om natten. Og de dyre Pradasko SKAL jo også bruges!

Himlen

Brug søndagen på at kigge op i den blå himmel og drøm om, at sommeren aldrig slutter!

Fiskebaren

Nå ja, det kan da godt være, at det er søndag, men nu har du alligevel ligget på græsset i et par timer. Så gå da over på Fiskebaren og få et ordenligt måltid mad! Og et glas vin! Og nyd, at træthed og tømmermænd slet ikke er så værst, når solen skinner, og København smiler til dig.

 

God weekend
/Louise

1 COMMENT

Comments are closed.