Café Arguileh – Københavns bedste vandpibecafé

1
505
Hvafornoget-pibe?

Da det er første gang, vi her på Love Copenhagen bevæger os ind over vandpibecaféer, får I lige nogle introducerende begreber med på vejen:

Vandpibe, som oprindeligt stammer fra Asien, er teknisk set er større pibe, hvor røgen føres igennem et højt rør og gennem en beholder af vand – thus the name. Der tilføjes noget smagsrigt tobak i et bæger på toppen af piben. Der tilføjes enten sølvpapir med huller eller en særlig metalplade på tobakken, som agerer platform for det tændte kul, der ryges – et voila! Et styks tændt vandpibe.

Vandpibe har altid været meget populært i Mellemøsten og Nordafrika, men vandpibekulturen har langsomt spredt sig verden over – også til vores København. Herhjemme er der nemlig massevis af caféer med vandpibe som deres bedst solgte vare. Cafeerne varierer meget i både størrelse, beliggenhed, serviceniveau, sortiment og stemning, og derfor starter vi med at give jer den bedste café at tage til for en god førstehåndsoplevelse – Café Arguileh.

Café Arguileh

Billede1

Det første indtryk, man får, når man træder ind på Arguileh, er at der er masser af plads. Bestående af næsten 300 m2 fordelt på tre rum og en have rummer caféen plads til ca. 200 gæster. I det første indtryk ligger fornemmelsen af de varme farver i caféen – alt fra de rødbrune murstensvægge til den brede træbar med et indbygget akvarium til baggrundsmusikken, der er lav nok til, at man kan konversere, og høj nok til at man kan synge med.

Efter at have taget plads, går der ikke længe, før du bliver serviceret – af et meget kundeserviceminded personale i øvrigt. Det bringer os videre til sortimentet, for på Arguileh’s menu kan du finde en masse appetitligt.

Billede2

Der er forskellige typer vandpiber og tobakssmag, hvor personalet glædeligt vil hjælpe dig med at finde den rigtige pibe til dig og dit selskab.

Billede3
Menuen byder endvidere på almindelige, kolde drikke som smoothies, milkshakes, mocktails og juices – og selvfølgelig også varme drikke.

Billede4

Billede6

Billede7
Hvis du bliver sulten for sjov på Arguileh, er der forskellige snacks og lette retter på menuen at vælge imellem. Sidst og vigtigst har de kage. Arguileh’s egne hjemmelavede kager, som du skal smage, når du besøger caféen.

Billede8

Billede9
Billede10
Den centrale beliggenhed gør, at der er rigtig mange transportmuligheder, som gør det nemt at komme dertil og derfra. Der er ligeledes gode parkeringsmuligheder. Det anbefales i øvrigt at ringe ind og reservere bord, hvis du har planer om at opleve caféen en fredag eller lørdag. Caféen er nemlig fuldt booket fra kl. 19 begge aftener. Hvis man ønsker at leje ét eller flere af caféens lokaler, er dette også muligt, hvad end det er til fødselsdage eller til firmafester.

Arguileh er min yndlingscafé af to årsager; jeg får kvalitet til gode priser, og fordi den er så alsidig, som den er. Det er en café med plads til alle; hvor du både kan sidde alene med din computer, en kaffe og en pibe om dagen, og komme i dit bedste outfit i et større selskab, før I rykker mod byen lørdag aften. Serviceniveauet er ubeklageligt, og priserne er helt klart mere end overkommelige. LoveCopenhagen giver derfor Café Arguileh sine varmeste anbefalinger.

Adresse
Café Arguileh
Amagerbrogade 213-215
2300 KBH S

/Hana

1 COMMENT

Comments are closed.