mandag, december 5, 2022
HomeKøbenhavnersnudenCaisa Leifsdotter | Københavnersnuden #68

Caisa Leifsdotter | Københavnersnuden #68

Ugens københavnersnude er svensker! Ja, det kan sagtens lade sig gøre, hvis man forelsker sig så meget i København, at man må ikke kun må bosætte sig her – men også åbne butik her. Caisa Leifsdotter har rejst hele verden rundt som model, inden hun slog sig ned i København med sit design-brand, Caia of Sweden. Læs her om den dygtig designers yndlingssteder i den danske hovedstad:

LC: Hvad pusler du med for tiden?
CL: Jeg går og planlægger min nye spændende projekter på arbejdet i 2016, og det kombinerer jeg med lidt julehalløj sammen med børnene.

LC: Hvor bor du?
CL: Frederiksberg C

LC: Hvor går du tur?
CL: Gerne i grønne områder, det bliver tit op ad Gammel Kongevej og så en tur i Frederiksberg Have.

LC: Hvor drikker du kaffe?
CL: Everywhere! Elsker kaffe og er dybt afhængig! Jeg drikker hjemme, på arbejde. Gerne Ipsen, hvis der er plads, ellers på Meyers. Risteriet er også en favorit.

LC: Hvor spiser du?
CL: Der findes så mange gode steder, fx.  Mêlée, Meyers, Væksthuset og selvfølgelig derhjemme. Jeg kan godt lide at gå en tur i Torvehallerne og så hjem og lave noget lækkert! Hvis vi ikke bliver og spiser i Torvehallerne, naturligvis 😉

LC: Hvor fester du?
CL: Hjemme eller på én af alle de dejlige coctail- eller ølbarer. Fx Salon 39 eller Mikkeller

LC: Hvor inspireres du?
CL: Jeg kan godt lide at kigge på mennesker, deres stil, og hvad de laver, så jeg inspireres meget på storbyrejser og møder med nye mennesker. Men også på museer og i nye miljøer generelt. Jeg elsker at opdage nye områder i MIN BY, København, hvor jeg stadig er ret ny. Papirøen var en skøn (lidt turistet) opdagelse for mig i sommer.

LC: Hvad er dit yndlingssted i København?
CL: Landbohøjskolens have, det er fordi det er tæt på mig og er et lufthul til ro og tanker.

LC: Hvor har du sidst følt dig forelsket i København?
CL: Hm…Hjemme i min egen lejlighed. Ellers Meyers, hvor min mand og jeg prøver at mødes til morgenmad en gang imellem, efter unger er afleveret, så får vi en kæreste-tid med Hallands hvedeboller og americano. –  altid det samme! Det ødelægger alt, hvis hallands-bollerne er udsolgt! 😉 

LC: Hvad er dit bedste minde om København?
CL: Første gang jeg så min mand på Granola på Værnedamsvej. Alt var bare så smukt, solen skinnde, og kaffen var så god.

LC: Din anbefaling til den bedste oplevelse i København?
CL: Cykl! cykl, og hold dig væk fra Strøget. Spis og drik en masse! 

LC: Selvom København er fantastisk, har du nu mulighed for at tilføje den ene ting, som du synes, byen mangler – hvad er det? CL: Fiskbilen – en svensk ting: uden for ethvert supermarked står en fiskebil – hvor danskene så har en pølsevogn. 

Tusind tak, Caisa, fordi du ville dele dit København med os. Vi ses nede i butikken på Svanholmsvej på Frederiksberg!

RIGTIG GOD SØNDAG!

Definition af en københavnersnude; interessant, sød, sjov og/eller venlig person, der er bosat i eller har tilknytning til København.

Love Copenhagen
Love Copenhagen
Louise Taarnhøj. Indehaver af Lula Media. Stifter og redaktør. Fluffer og ildkugle. Sørger for, at der er indhold på sitet, som du kan lide. Holder derudover meget af smukke ting - mad, musik, vin. Kan ikke leve uden spændende samtaler med interessante mennesker.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev - fyldt med lækre sager og inspiration til alt det, der sker i København.

Mest læste