Caisa Leifsdotter | Københavnersnuden #68

0
338

Ugens københavnersnude er svensker! Ja, det kan sagtens lade sig gøre, hvis man forelsker sig så meget i København, at man må ikke kun må bosætte sig her – men også åbne butik her. Caisa Leifsdotter har rejst hele verden rundt som model, inden hun slog sig ned i København med sit design-brand, Caia of Sweden. Læs her om den dygtig designers yndlingssteder i den danske hovedstad:

LC: Hvad pusler du med for tiden?
CL: Jeg går og planlægger min nye spændende projekter på arbejdet i 2016, og det kombinerer jeg med lidt julehalløj sammen med børnene.

LC: Hvor bor du?
CL: Frederiksberg C

LC: Hvor går du tur?
CL: Gerne i grønne områder, det bliver tit op ad Gammel Kongevej og så en tur i Frederiksberg Have.

LC: Hvor drikker du kaffe?
CL: Everywhere! Elsker kaffe og er dybt afhængig! Jeg drikker hjemme, på arbejde. Gerne Ipsen, hvis der er plads, ellers på Meyers. Risteriet er også en favorit.

LC: Hvor spiser du?
CL: Der findes så mange gode steder, fx.  Mêlée, Meyers, Væksthuset og selvfølgelig derhjemme. Jeg kan godt lide at gå en tur i Torvehallerne og så hjem og lave noget lækkert! Hvis vi ikke bliver og spiser i Torvehallerne, naturligvis 😉

LC: Hvor fester du?
CL: Hjemme eller på én af alle de dejlige coctail- eller ølbarer. Fx Salon 39 eller Mikkeller

LC: Hvor inspireres du?
CL: Jeg kan godt lide at kigge på mennesker, deres stil, og hvad de laver, så jeg inspireres meget på storbyrejser og møder med nye mennesker. Men også på museer og i nye miljøer generelt. Jeg elsker at opdage nye områder i MIN BY, København, hvor jeg stadig er ret ny. Papirøen var en skøn (lidt turistet) opdagelse for mig i sommer.

LC: Hvad er dit yndlingssted i København?
CL: Landbohøjskolens have, det er fordi det er tæt på mig og er et lufthul til ro og tanker.

LC: Hvor har du sidst følt dig forelsket i København?
CL: Hm…Hjemme i min egen lejlighed. Ellers Meyers, hvor min mand og jeg prøver at mødes til morgenmad en gang imellem, efter unger er afleveret, så får vi en kæreste-tid med Hallands hvedeboller og americano. –  altid det samme! Det ødelægger alt, hvis hallands-bollerne er udsolgt! 😉 

LC: Hvad er dit bedste minde om København?
CL: Første gang jeg så min mand på Granola på Værnedamsvej. Alt var bare så smukt, solen skinnde, og kaffen var så god.

LC: Din anbefaling til den bedste oplevelse i København?
CL: Cykl! cykl, og hold dig væk fra Strøget. Spis og drik en masse! 

LC: Selvom København er fantastisk, har du nu mulighed for at tilføje den ene ting, som du synes, byen mangler – hvad er det? CL: Fiskbilen – en svensk ting: uden for ethvert supermarked står en fiskebil – hvor danskene så har en pølsevogn. 

Tusind tak, Caisa, fordi du ville dele dit København med os. Vi ses nede i butikken på Svanholmsvej på Frederiksberg!

RIGTIG GOD SØNDAG!

Definition af en københavnersnude; interessant, sød, sjov og/eller venlig person, der er bosat i eller har tilknytning til København.