Camilla Stemann Jensen | Københavnersnuden #80

Camilla Stemann Jensen | Københavnersnuden #80

by 06/03/2016

Kender du det, når du møder en person, der med sin passionerede og taknemmelige tilgang til livet, mennesker og arbejde giver dig lyst til bare at være den bedste udgave af dig selv? Sådan et menneske er Camilla Stemann Jensen, som står bag københavnerbloggen, Copenhagen By Me, og som er community manager hos Yelp. En kvinde med begge ben solidt plantet i næsen, som man siger 😀 Vi er meget glade for, at hun vil være vores københavnersnude i denne uge:

LC: Hvad pusler du med for tiden?
CSJ: Jeg har lige lanceret Københavns første Street Food Festival, som Yelp laver i samarbejde med Rebel Food, Kødbyens Mad & Marked og Kitchen Collective. Det bliver til august, og jeg glæder mig allerede. Derudover forbereder jeg lige nu en ”doggybag week” i maj, hvor vi skal forsøge at bryde normen om doggybags i København – dvs. få flere til at se det seje i at tage rester fra cafeer og restauranter med i en sød lille pose!

LC: Hvor bor du?
CSJ: På Østerbro lige ved fine Nordre Frihavnsgade! Den der følelse, når man kommer til 2100 fra nord eller vest, og tempoet straks falder. Sådan mærkbart. Tidligere irriterede mig, men nu synes jeg, det er helt vildt fedt!

LC: Hvor går du tur?
CSJ: På smukke dage findes der ikke nogen bedre gåtur i hele byen, end Kastellet rundt og Brumleby i kombination med Olufsvej (hvem der bare ejede det blå hus…).

Camilla Stemann Jensen

LC: Hvor drikker du kaffe?
CSJ: Uha virkelig mange steder. To af mine absolut favoritter er Bevar’s på Ravnsborggade og Kaffestuen på Østerbrogade.

LC: Hvor spiser du?
CSJ: Kan jeg sige overalt? Ej, jeg er virkelig glad for de steder, der forstår at behandle grøntsager med den respekt, de fortjener. F.eks. i Tårnet på Christiansborg. Og pizza på Neighbourhood. Uhm, der kunne jeg spise hver dag!

LC: Hvor fester du?
CSJ: Busted! Det spørgsmål minder mig om, at det er lang tid siden, jeg har festet sådan rigtigt ”ude i byen”. Men det er blevet til en del dejlige dumheder og drinks på Pixie på Bopa Plads gennem tiden. Skøn festlig lokal stemning.

LC: Hvor inspireres du?
CSJ: Søerne. Det er altid her, jeg ser årstiderne skifte og får et slags reality tjek. Og så får jeg også usandsynligt mange ideer i det lokale motionscenter. Af alle steder!

LC: Hvad er dit yndlingssted i København?
CSJ: Christiansborg. Jeg er fuldstændig tryllebundet af den bygning, og alt hvad den indeholder. Det var også den, der fik mig til at starte min blog. Min praktiktid derinde skulle ligesom foreviges.

LC: Hvor har du sidst følt dig forelsket i København?
CSJ: Da jeg landede i Kastrup Lufthavn sidste torsdag efter en uges ferie i Marrakech. Mit kære pas var pist væk indtil 30 minutter inden afrejse, og jeg troede ærligt talt ikke, jeg skulle gense min yndlingsby forløbelig, måske nogensinde. Pyha!

LC: Hvad er dit bedste minde om København?
CSJ: Mit første event som Community Manager for Yelp på Din Nye Ven. Det var i august, solen skinnede, og alle var solbrændte og glade. Både mine nye og gamle venner var der, og vi skålede i drinksene den ”sure ven” og ”søde ven”, mens vi spiste hipstermad og skrev vores kærlighed til København ned på små lapper, som blev sendt af sted i kanalerne i en flaskepost et par dage efter. Lykke!

LC: Din anbefaling til den bedste oplevelse i København?
CSJ: Det lyder måske banalt, men ”gå på opdagelse”. Gå indenfor i den butik, du cykler forbi hver dag, snak med ejeren, hør mere om konceptet. Eller tag til et event helt selv. Vi tror ofte, vi kender vores by og har den omgangskreds vi behøver, men efter min mening opdager du først det ægte København, når du udfordrer den opfattelse!

Selvom København er fantastisk, har du nu mulighed for at tilføje den ene ting, som du synes, byen mangler – hvad er det?
CSJ: En vaffelrestaurant – først og fremmest med sunde madvafler såsom pizzavafler, vaffeltoasts, banh mì vafler og en kæmpe vaffel-lagkage til dessert. Jeg har opskrifterne, og startede gerne konceptet, hvis jeg havde tid.

LC: Dit soundtrack til byen?
CSJ: ”Feel the love” med Rudimental


Tusind tak, fordi du ville dele dit København med os, Camilla! Og til dig, kære læser, kan vi kun anbefale at få downloadet Yelp-app’en og komme i gang med at anmelde steder i København og ikke mindst komme med til de mange spændende events rundt omkring i byen.

GOD SØNDAG!

Definition af en københavnersnude; interessant, sød, sjov og/eller venlig person, der er bosat i eller har tilknytning til København.

1 Comment so far

Jump into a conversation