Caroline Sølver udgiver ny guidebog til Berlin – ​Berlin stories

0
435
Berlin stories er navnet på den nye utraditionelle, personlige guidebog til Berlin. Bogen guider til de fedeste oplevelser i Berlin fra et insiderperspektiv. 

Berlin stories

Som 18-årig flyttede Caroline alene til Berlin. Her endte hun med at bo i tre år og blev fortrolig med den alsidige, specielle by. I 2016 udgav hun en personlig guidebog til Berlin, Then we take Berlin, der blev en stor succes.

Nu udkommer efterfølgeren Berlin stories med opdaterede tips til den populære rejsedestination. Guiden tager læseren med rundt til de skønneste og sjoveste steder i det sammensatte Berlin, fra en havnerestaurant, byens mindste kaffebar, de sejeste steder at spise og drikke, de bedste shoppetips til genbrugs- og vintagebutikker, små gallerier, de lækreste markeder, grønne åndehuller; steder, hvor man for alvor mærker historiens vingesus, Berlins puls, multi-kulti-kultur og helt unikke, sammensatte DNA med højt til loftet.

Danskerne valfarter til Berlin, der faktisk er et af deres absolutte favoritferiemål. Netop derfor er der også plads til en guidebog som Berlin stories,​ der giver et unikt indblik i byens unikke skjulte perler. Berlin stories​ er til læseren, der ønsker at besøge seje steder og få interessante oplevelser, der ikke findes i typiske guidebøger. Bogen indeholder også stemningsfulde beskrivelser og personlige oplevelser fra Carolines Berlin.

Caroline Sølver er født og opvokset i København og har siden boet i både New York og Berlin. Hun har en bachelor i Interkulturel Markedskommunikation fra CBS og driver livsstilsbloggen www.silverstories.dk, hvor hun især fokuserer på hippe rejseguides til destinationer rundt i verden. Sammen med sin newyorker-kæreste har Caroline åbnet en dansk café i Brooklyn ved navn Skål.

Udgivelsesdato: 23. september
Pris: 165 kr for bog, 95 kr for e-bog.
Bogen bliver solgt på:
​ ​www.silverstories.dk, i udvalgte butikker i Danmark og i online boghandel.