Casper Junge | Københavnersnuden #147

0
370
Hey Captain
LoveCopenhagens Louise T og Louise B var på rosérundtfart i Københavns Havn i onsdags. En ny spiller i havnen er nemlig dukket op: Hey Captain! En af de stærke kræfter bag det fremragende koncept er Casper Junge – og ham har vi taget en snak med om de bedste steder i København.

Hey Captain

LC: Hvad har du gang i i øjeblikket? 
CJ: Jeg har lige åbnet Hey Captain, som er et nyt bud på en kanalrundfart. Vi forsøger at gøre det lidt anderledes og mere hyggeligt, end det man normalt forbinder med en kanalrundfart, ved kun at have 12 passagerer med, give folk mulighed for at tale med hinanden samtidig med, at man nyder et glas rosé. Det optager det meste af min tid lige nu.

LC: Hvor bor du?
CJ: Jeg bor i København K.

LC: Hvor går du tur?
CJ: Jeg går sjældent en tur. Til gengæld løber jeg af og til. Jeg kender flere, der nok vil mene, det går så langsomt, at det burde blive kategoriseret som gang. Det foregår typisk rundt om søerne.

LC: Hvor drikker du kaffe?
CJ: B&W café ude på Refshaleøen. Det er helt stille og roligt, og det ligger perfekt lige ved siden af vores kontor.

LC: Hvor spiser du?
CJ: Jeg synes, det vigtigste med restauranter er stemningen. Maden skal selvfølgelig være god, men det, der får en aften til at blive rigtig god, handler om musik og belysning. Ilama og Pluto er to gode eksempler på steder, der har det.

LC:Hvor fester du?
CJ: Dengang Bar O fandtes, kom jeg der, fordi musikken var vild. Peter Visti er måske blevet ældre, men hvem kan stå stille, når han remixer Jackson Five.

LC: Hvor inspireres du?
CJ: Jeg forsøger altid at tage på ferie, hvor der ikke er mobildækning, gerne med mit surfboard og et uncrowded surf-break. Det giver tid til at slappe helt af og få ro, som giver ekstra motivation, når man kommer tilbage til ”den virkelige verden”.

LC: Hvad er dit yndlingssted i København?
CJ: At sejle igennem Christianshavns Kanal på en sommeraften må være det bedste. Det var der, inspirationen kom til at starte Hey Captain.

LC: Hvor har du sidst følt dig forelsket i København?
CJ: På vandet i havnen – det er virkelig det bedste sted i København.

LC: Hvad er dit bedste minde om København?
CJ: København om sommeren, hvor folk er ude, og man ser alle cyklerne – det gør København unik. Den føles som en lille storby, hvor der sker meget uden, at det virker uoverkommeligt. Plus, når solen skinner, så bliver alle lidt mere glade og smilende. Det er stærkt.

LC: Din anbefaling til den bedste oplevelse i København?
CJ: Jeg har faktisk aldrig selv prøvet det, men har tit tænkt over, at den der rulleskøjteparade (Friday Night Skate, red.), hvor folk tager en tur igennem hele byen fredag aften, ser sjov ud. Det ligner noget, der kan få folk til at smile.

LC: Din københavner-guilty pleasure?
CJ: Jeg elsker is og har altid min fryser fyldt. Jeg forsøger at holde det på én om dagen, men med begrænset succes.

LC: Selvom København er fantastisk, har du nu mulighed for at tilføje den ene ting, som du synes, byen mangler – hvad er det?
CJ: Der er faktisk to ting byen mangler. 1: flere kanaler, f.eks. synes jeg, det er et problem, at man ikke kan sejle til Frederiksberg. HC Andersens Boulevard er et oplagt sted at etablere en ny kanal. 😊  Nummer 2 er et surf break, men det kommer – vent og se!

LC: Dit soundtrack til byen?
CJ: Generelt er jeg vild med karaoke og sange, man kan skråle med på. Det kommer primært til udtryk, når jeg kører igennem byen i bil, og det er alt lige fra gamle boyband-sange til det nyeste radiohit.

Tusind tak fordi, du ville dele dit København med os, Casper – vi glæder os til mange flere rosérundfarter, når sommeren virkelig viser sig i København. Og så slutter vi dagens interview af med ét af årets største hits – prøv at synge med 😉 

GOD SØNDAG!