Ny single fra Jærv

0
393
JÆRV udkommer med deres nye single “En Anden Drøm”, fra deres kommende EP. “En Anden Drøm” følger op på bandets seneste single “Stille Hjerte”, der høstede roser hos anmelderne. Vi har taget en lille sommersnak med duoen om deres københavnske sommer og ikke mindste musikalske planer i de kommende solskinsmåneder.

Hvad er jeres sommerplaner?

Amanda: Den står på lidt af hvert for mig. Bl.a. tur i sommerhus, sangskrivning og lejlighedsrenovering – jeg er lige flyttet til Nørrebro med min kæreste og skal bruge lidt tid til at falde på plads der.

Mathias: Det kommer til at lyde som den største musikerkliché, men: lave en masse musik! Både derhjemme og afsted på ture. Nye omgivelser giver ny inspiration, og jeg føler altid, at sommeren giver et friskt pust til den kreative proces. Og så måske holde en smule fri, hvis man kan være så heldig.

Hvad byder den perfekte sommer i København på?

Amanda: Jeg elsker København om sommeren. De bedste sommerdage, jeg mindes i byen, har indebåret min cykel, varmt solskinsvejr, hvidvin og vigtigst af alt tid til at lave spontane aftaler med gode mennesker og bare gøre lidt, hvad man har lyst til nu-og-her. Jeg prioriterer virkelig at have nogle uger i sommermånederne, hvor jeg ikke planlægger så meget på forhånd. Det giver mig en kæmpe frihedsfølelse.

Mathias: Den byder helt klart på bedre vejr, end hvad vi indtil nu har haft. Men at tage til koncerter i det fri og at have tid til at ‘crack open some cold ones with the boys’ er helt klart to af favoritterne.

Hvad er jeres musikalske planer for sommeren og efteråret?

Amanda: Mathias og jeg skriver og producerer hele tiden ny musik løbende og det gælder også her i sommerperioden. Vi arbejder både hver for sig, men mødes også ret ofte. Jeg elsker den blanding mellem at være sammen med Mathias om musikken, men også at kunne dyrke mit alene-mode, når sangene skrives. 
Lige nu går vi bl.a. og er vildt glade for vores to seneste singler Stille Hjerte og En Anden Drøm. Og så glæder vi os til vores kommende koncerter her i sommeren og til efteråret, hvor vores EP også kommer ud! Der sker mange opturs-ting, synes jeg!

Mathias: Lige nu fokuserer vi al vores energi på at skrive nyt materiale. Sideløbende med det udkommer der jo løbende singler fra vores kommende EP, som lander til september. Efteråret kommer til at byde på koncerter for at følge op på denne EP, inden vi lægger os i selen for at gøre klar til 2018.

Amanda Glindvad fra JÆRV fortæller:

”En Anden Drøm er en af de sange, jeg virkelig elsker at synge live. Jeg føler den på en eller anden måde altid lige med det samme. Det er den sang på den kommende EP, som har været længst tid undervejs og samtidig nok den sang, der går tættest på mig følelsesmæssigt. Den handler for mig om stadig at elske en, man er nødt til at forlade. Sangen giver mig en følelse af nostalgi og længsel på en positiv og smuk måde.”