Champagnetoddy til din gåtur om Søerne

Champagnetoddy til din gåtur om Søerne

by 25/01/2021
2021’s svar på Aperol Spritz? Champagnetoddy! Er du en af de mange, der går rundt og rundt – og rundt og rundt om søerne? Og har du også snart drukket din ration af kaffe rundt om dem?  Så fortvivl ej! Champagnekælderen ved Peblingesøen har teamet op med Copenhagen Distillery og skabt en varm Champagnetoddy.

 

Af Louise Taarnhøj

Der er kamp om pladserne rundt om Søerne – vi københavnere har åbenbart ikke fantasi til at forestille os andre steder at gå tur en søndag end midt i byen sammen med alle andre.

Det er der nu ikke noget at sige til – det er en dejligt afmålt rute, og det er et af de smukkeste steder i byen.

Men hvis du er lidt træt af at vandre med kaffe, som godt nok kvikker dig op, men også giver dig kvalme efter 5. kop (og trang til at komme hjem på det lille hus), så har Champagnekælderen og Copenhagen Distillery opfundet en ny varm drik, Champagnetoddy, der giver dig varmen på din gåtur – uden at stjæle din nattesøvn.

Champagnetoddy er lavet af kærlighed, Cinnamon pepper akvavit, champagne, Ginger Beer og sirup.

Så slå et smut forbi Champagnekælderen og få en varm Champagnetoddy to go med dig på dit lille marathon rundt om søerne.

Køb forkølelse med hjem til din lørdag under lockdown

Champagnekælderen har åbent for salg af deres eksklusive champagner fra torsdag til lørdag. Champagnekælderen er Danmarks første og største champagnebutik med omkring 200 forskellige champagner på hylderne. Der er champagner i alle prisklasser, som passer til mad, fest eller bare en god torsdag.

Åbningstider:
Torsdag – fredag  kl. 15.00-18.00
Lørdag kl. 12.00-15.00

Pris: 75 kr.

Se mere om Champagnekælderen her.

1 Comment so far

Jump into a conversation