onsdag, september 21, 2022
HomeDet sker i KBHCoffee Collective er åbnet i Carlsbergbyen

Coffee Collective er åbnet i Carlsbergbyen

Carlsbergbyen rykker i øjeblikket! I sidste uge kunne vi skrive om en ny vinbar, der åbner ved udgangen af 2022 – men allerede nu har Coffee Collective åbnet for kaffesluserne ved Fadet i Carlsbergbyen.

coffee collective carlsbergbyenI den 150 meter høje bygning – Pasteurs Tårn ligger de i bunden med ultra højt til loftet, og med deres sædvanlige lyse, minimalistiske stil med træmøbler, og lige udenfor ligger den teglbelagte Margrethe Nørlunds Bohrs Plads med japanske kirsebærtræer og ikke mindst den lille, charmerende park, J. C. Jacobsens Have. Det er også her, lige overfor, at der ved årsskiftet åbner en vinbar.

På Coffee Collectives nye kaffebar må du gerne tage din computer med for at arbejde eller holde møder – men du er også velkommen til blot at hænge ud alene eller sammen med dine kære, mens du slubre kaffe og spiser bagværk.

Følg med på vores Instagram-profil, når vi om ikke så længe besøger kaffebaren.

coffee collective carlsbergbyen

Love Copenhagen
Love Copenhagen
Louise Taarnhøj. Presserådgiver hos Koalition. Stifter og redaktør. Fluffer og ildkugle. Sørger for, at der er indhold på sitet, som du kan lide. Holder derudover meget af smukke ting - mad, musik, vin. Kan ikke leve uden spændende samtaler med interessante mennesker.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev - fyldt med lækre sager og inspiration til alt det, der sker i København.

Mest læste