Copenhagen Cooking – Råvarerfestival

2
310

Jeg står med det ene ben i Kastrup Lufthavn og det andet i min lejlighed, hvor jeg pakker samtidig med, at jeg fordøjer den dejlige aften i går, hvor Jægersborggade havde inviteret på råvarerfestival.

Det kunne de godt tage at gøre noget oftere! Som min veninde sagde: Det er som om, alting smager bedre her! Ja, der var virkelig meget forkælelse og kærlighed i gaden i går. Min favorit var Relæ og Manfreds samarbejde om en hønsekødssuppe og et lille bitte glas naturvin (men jeg kan heller ikke andet end at have unaturlig stor respekt for Christian Puglisi – gastronomiens Mads Mikkelsen – manden over dem alle!)

Læs under billederne om de mange, smagfulde oplevelser.

Arrivederci!

/Louise

To scones fra Meyers Bageri
Frugt fra Lilleø ved Lolland – sydhavsøerne
Kaffe fra The Coffee Collective. Vi fik et langt og godt foredrag om kaffen, som de køber direkte fra kaffebønderne. Vi smagte tre, og min yndlings var Kieni fra Kenya – som vi smagte i en iskaffe-udgave. En rigtig god kaffeoplevelse for mig, som altid kommer mælk i min kaffe. Det behøver man slet ikke, når kaffen er ordentlig!
Økologisk chokolade fra Ro’s Chokolade. Jeg smagte et lille stykke med havsalt, havtorn og mørk chokolade. Endelig en mundfuld, der ikke giver en lyst til mere – her var man tilfredsstillet ved først smagsprøve – på den helt rigtige måde.
Frankfurter, søde kartofler og humus fra ROD og Griseri – og ihærdige grillmænd og grøntsagshakkere. Søde.
Øl fra Ebeltoft Gaardbryggeri. Min yndlings var Dark Lager. Tak for smilet, bartender!
Smagsprøverne fra ROD og Griseri
Toffees og fudge fra Karamelleriet – verdens bedste!
Bland selv grød fra GRØD – her fik man posen med hjem, så man selv kunne lave grøden. Den ligger i mit skab, og jeg GLÆDER mig til at smage min egen lille blanding. Godt gået af GRØD – arrangementet var også sjovt for de små.
Vinsmagning hos Terroiristen: Første konventionelle vin. God.
Vinsmagning hos Terroiristen: nummer to, en naturvin. Hold da op, hvor kan man smage forskel, når man får dem lige efter hinanden. Jeg kan nærmest stadig smage den et halv døgn efter. Rigtig dejlig.
Vinsmagning hos Terroiristen: vin 3, endnu en naturvin, min favorit, serveret af sød og vidende mand. Sådan skal det jo helst være!
Hønsekødssupper fra Relæ/Manfred’s. Mmm..! Hey Relæ, I er simpelthen så dejlige! ELSKER Jer (og Manfred’s).
 

2 COMMENTS

  1. Det var virkelig også dejligt. Jeg er ked af, at jeg ikke kan være med til resten af Copenhagen Cooking – det er blandt mine favorit-events i København. Jeg må bare glæde mig til Copenhagen Dining Week i februar i stedet 🙂
    Kh. Louise

Comments are closed.