Post Danmark Rundt

0
296

Jeg har købt en racercykel! En af dem, hvor man kan køre rigtig hurtigt, hvor der kun er håndbremser, og hvor man sidder ret så forskelligt fra de der dejlige bedstemorcykler, som jeg har sværget til i årevis – for man har jo et gedebukkestyr, så man er lænet GODT ud over fordækket … eller sådan føles det i hvert fald.

Nu kan det være, at det lyder som om, jeg ikke er helt begejstret for min nye cykel. Men det er helt forkert. For jeg synes, at det er noget af det FEDESTE at cykle en lang, hurtig tur på min racer. Og så er det virkelig god træning! I går cyklede jeg til Hørsholm, spiste en dejlig stor brunch og cyklede hjem igen – med god samvittighed over brunchen!

En af sideeffekterne af at begynde at cykle på en racer er, at jeg er blevet lidt bidt af cykelløb, så da Post Danmark Rundt sluttede sidste søndag på Frederiksberg Allé, hev jeg Louise med til cykelløb. Og det fortrød hun ikke – og heller ikke mig. For der var virkelig god stemning og mange mennesker. Der blev heppet og klappet og hujet og råbt hver gang cykelrytterne kom op ad Frederiksberg Allé i fuld fart (de kører i alt 8 opløbs runder, så der var rig lejlighed til at se dem). Og NØJ, hvor kører de stærkt, skulder mod skulder. Virkelig imponerende – og særligt for en cykel-nybegynder som mig, som ikke engang tør ligge ordentligt på hjul endnu 🙂

Men en ting er alle cykelrytterne – faktisk er det næsten lige så fascinerende at se hele følget af biler! For der er næsten flere biler end der er cykelryttere.

Vi tog lidt stemningsbilleder, og jeg håber, at I kan fornemme cykelhyggen:

Det var virkelig en festlig og hyggelig eftermiddag! / Anne