Mmm… Manfreds!

0
328
Mig og min fotograf, Julie, til vinfestival i Camerano, Marche i Italien.

Jeg er lige kommet hjem fra Italien, hvor jeg skulle undersøge nogle madfestivaler oppe i de små bjerglandsbyer. Jeg har på denne rejse simpelthen glemt, hvordan det føles at væres sulten. Og 100 % ædru.

Da jeg kom hjem, kastede jeg mig derfor med det samme ned på Manfreds & Vin, som jeg havde mit første rendevous med lige inden, jeg rejste i sidste uge. Og jeg nåede faktisk at savne stedet, selvom jeg sad nede i det mest fantastiske land i verden, med masser af skøn mad, vin, stemning og natur.

Jeg nåede ikke at få noget mad på Manfreds, men fik til gengæld rigtig meget rigtig god vin og en spændende snak med Kim bag baren, som var så venlig at dele noget af sin viden om naturvine med en naturvins-novice som undertegnede.

Tak for en rigtig hyggelig aften, både til Maria, som faktisk sørgede for, at jeg kom afsted til trods for rejsetræthed og madmæthed, og til det søde personale på Manfreds, heriblandt Kim.

Vi ses MEGET snart igen. Jeg glæder mig allerede.

/Louise

Vi startede med denne vin, som vi vist nok smagte og faldt for i sidste uge. Desværre var vores tjener fra sidste uge ikke på arbejde, så en anden – ligeså venlig – tjener måtte lave en mindre vinsmagning for at finde frem til den vin, vi begge to bedst kunne lide.
Kim anbefalede, at vi smagte disse to – venstre til Maria, højre til mig. Slurp, dér ramte han rigtigt.