Copenhagen Pride 2021

1
366
Copenhagen Pride er i år vært for Worldpride og Eurogames 2021, og dette bliver det største mangfoldighedsfestival i Danmark. Her vil der være tusindvis af events, foredrag, kunst, kultur og sport i løbet af de ti dage, som festivalen varer. Festlighederne startede i går, d. 12. august, og vi giver dig et overblik her:

I årtier har Danmark været blandt de mest progressive lande i verden for LGBTI+ lighed, og Danmark lavede faktisk den første kønsskifteoperation tilbage i 1951. Der er stadig lang vej igen, men vi er på rette kurs, og det skal fejres fra d. 12. august til 22. august lige her i vores by.

Her vil der være massevis af arrangementer, events samt fokus på kultur og kunst. Derudover holdes der også Eurogames, hvor 6000 atleter konkurrerer i 22 forskellige sportsgrene, og er det mest inkluderende sports event nogensinde.

Du kan læse meget mere om Copenhagen 2021 lige her, og nedenunder har vi listet nogle udvalgte events, som du kan opleve og støtte.

Udvalgte events:

Fredagsbar med DJ Gul – 13. august

Rådhuspladsen byder på en fantastisk fredagsbar med kolde drinks og fed musik. Så er pride (og weekenden) i gang! Læs mere her.

 

Copenhagen Pride 25 år – 14. august

Kom med til kæmpe 25 års jubilæum på Rådhuspladsen, hvor der er DJ og 25% rabat på al mad og drikke. Læs mere her.

Cabaret på Folketeatret – 16. august:

Den 16. august (+ 17. og 18. august) inviterer Folketeatret på drinks, sang og musik. Læs mere her.

 

Pride koncert på vandet med GoBoat – 17. august

GoBoat inviterer, i forbindelse med Copenhagen Pride, til et unikt koncertarrangement på vandet med bl.a. Freja Kirk og Cry Baby. Læs mere og book din billet her.

 

Drag Bingo med Veninderne – 18. august:

Danmarks største drag bingo løber af stablen kl. 20.15. Meld dig på venteliste her.

 

Drag Night i Fælledparken – 20. august

Den årlige Drag Night er endnu større i år. Her kommer et fantastisk line-up af drag kings og drag queens, og eventets vært er smukke Megan Morre. Læs mere og køb billet her. 

 

Closing Party på Halvandet – 21. august

Den store officielle afslutningsfest på et fantastisk World Pride foregår på Halvandet. Læs mere her. 

 

Se alle events her og download appen “Copenhagen 2021” i App Store.

Happy pride!

#YouAreIncluded

Fotokreditering topbillede: Rikke Høyen

1 COMMENT

  1. […] Copenhagen Pride og World Pride er i fuld gang med events, talks, koncerter og ikke mindst fester over hele byen. En af de årlige traditioner til Pride er Drag Night, og i år bliver den endnu større. Du kan opleve et fantastisk line-up med mere end 25 drag kings, drag queens, og nonbinære performers. Selve showet foregår i KB Hallen, men er udsolgt – heldigvis bliver det livestreamet til det meste af verden – og derfor kan du også ganske gratis opleve det på storskærm i Fælledparken. Læs mere om Pride Week og find andre spændende events her. […]

Comments are closed.