Dagens juletip – 1. december

0
292

Vi elsker julen her på bloggen, og vi elsker at få gode tip fra interessante mennesker. Og så elsker vi at give dem videre til jer. Derfor har vi samlet de bedste og mest hyggelige juletips fra nogle af de bedste og mest interessante københavnere, vi kender. Hver dag frem til den 24. december vil vi tippe jer her på bloggen til den bedste og mest hyggelige københavnerjul, vi kan forestille os.
I dag, den første december OG første søndag i advent giver vi tip-ordet til Mille Emilie, der er den ene halvdel af den skønne livsstils/mode-blog Lucy Lane

Mille Emilies juletip:

Jeg elsker hyacinter, det er min ultimative favoritblomst, især i julemåneden. Jeg plejer at komme flere i en krukke/glasbeholder, alene i et fint juleglas eller på stribe i et aflangt dybt fad med mos på toppen. Hvis jeg skal være rigtig ‘vild’ så sprayer jeg guld/sølv glimmer på selve løget og op langs de yderste blade. Det giver et ret fint look. Jeg har i år valgt at lægge små julekugler i den store krukke for at give et lidt mere julet look. Det kan varieres efter smag. Jeg er ikke til nisser og den slags, så jeg kører en ret simpel julestil. Derudover dufter disse blomster jo skønt!

– Guldbakken er et arvestykke fra min farmor men man kan sikkert købe nogle, der minder om den i genbrugsbutikker, loppemarkeder, Søstrene Grene, boligforretninger osv. Sølvfyrfadsstagerne med små klokker er her brugt som “blomsterkrukke”, og de er købt i Netto til henholdsvis 5 kr. (lille) & 10 kr. (stor) Blomsterne er også købt i Netto til 8 kr. stk. Men disse kan også købes i de fleste blomsterhandlere!

– Glaskrukken var én, jeg havde i forvejen, men man kan købe lignende flere steder, f.eks. IKEA, Søstrene Grene, Tigeren eller hos din lokale blomstermand. Julekuglerne er gamle, men er købt i Søstrene Grene, der altid har et kæmpe udvalg af alverdens sjove og fine julekugler i forskellige størrelser og farver!

– Guld- og sølvglimmerspray købt i Netto til ca. 10 kr. stk., men de kan også købes i Søstrene Grene, Tiger, Panduro Hobby o.lign.

Milles julehyacinter
Milles julehyacinter
Milles julehyacinter
Milles julehyacinter
Milles julehyacinter
Milles julehyacinter
Dekorationsspray
Dekorationsspray

Tak Mille for dit juletip!

Glædelig 1. decembe

Kærlig hilsen

Anne & Louise