Dagens juletip – 11. december

0
277

Dagens juletip kommer fra en af Danmarks største madbloggere, Anders Damm Christensen, som sammen med tre andre gastromænd driver bloggen gastromand.dk:

Anders Damm Christensen:

Når jeg er i København, planlægger jeg det som oftest, så jeg kan nå en eller flere restaurantture – gerne frokost + aften. Og december er altså synonym med snaps i min verden. De fleste kender Aamanns og Schønnemann – selv er jeg glad for Restaurant Kronborg som serverer ukrukket og velsmagende smørrebrød. I julemåneden er menuen dog suppleret af en ”Julefrokost” med alt hvad hjertet begærer af klassiske julefrokostretter. Den dejlig fede julemad skylles naturligvis ned med Kronborgs egen juleakvavit. Mæt (og eftermiddagstipsy) er man klar til at gøre sine juleindkøb:)

Tak, Anders, for det dejlige juletip!

Kronborgs egen juleakvakit - billede lånt af Thomas fra madetmere.dk
Kronborgs egen juleakvakit – billede lånt af Thomas fra madetmere.dk