Dagens juletip – 12. december

0
317

Dagens juletip kommer fra Benjamin Aggerbæk, der er indbegrebet af en dedikeret, københavnsk musiker. Udover selv at være udøvende sanger og sangskriver, driver han flere singer/songwriter-scener i København.

Benjamin Aggerbæk:

Jeg elsker julen. Julemusik er fryd i mine ører (når den er begrænset til en måneds tid før jul). Men der er jo også julegaveræset, som i mange år var en sand tandpine, og jeg endte altid med at løbe forvildet rundt blandt alle de andre forvildede julegaveløse mennesker. Det er heldigvis blevet anderledes nu. Jeg har nemlig truffet et valg om at støtte lokale kunstnere. Jeg undgår Strøget og Indre Bys ubehageligheder d. 23 december og tager i stedet på opdagelse i god tid i mit netværk til blandt andet små julemarkeder. Her kan jeg anbefale min svigerinde, Signe Kejlbo’s julemarked i hendes værksted på Vesterbro (d.14/12 på Ny Carlsbergvej 37 st.), og jeg holder også øjnene åbne for udgivelser fra mine kollegaer i musikken eller unge forfattere, som kunne være de perfekte gaver til brødre, kusiner eller onkler – her kan jeg varmt anbefale at tage en kop kaffe på Byens Bogcafé på Istedgade 102, mens man samtidig kan opdage unge og spændende forfattere. Jeg vil varmt anbefale Claus Høxbroe & Oscar Gilbert; “nøgne som ufødte”, Indianna Dawn; “Rookie”, Kaspar Vig; “Ærlige Løgne”, hvis du mangler skønne gaver til familien.

Tak for det dejlige juletip Benjamin!

Byens Bogcafé. Billede er lånt af Aok.dk
Byens Bogcafé. Billede er lånt af Aok.dk