Dagens juletip – 17. december

0
271

Dagens juletip kommer fra Jane Stub Kirchhoff Pedersen, kunstner og grafisk designer hos Bob Noon i Matthæusgade.

Jane Stub Kirchhoff Pedersen

Jeg elsker julemarkeder, og særligt Det Nye Designer Julemarked på H.C. Ørstedsvej 18 i baggården. Jeg synes, kvaliteten er ret høj her, særligt hvis man er på udkig efter julestads og gaveidéer. Jeg kommer altid til at købe for mange gaver til mig selv, fordi der er så meget lækkert unika, kunsthåndværk, billeder og andre finurligheder, der bare er så fine. I år har jeg selv et bord med en veninde. Glæder mig!! Derudover er der jo også altid vores eget julearrangement hos Bob Noon, hvor vi pynter op og laver julesalg med fine priser på udvalgte ting i butikken på Matthæusgade. Det plejer at være voldsomt hyggeligt med go’ glögg og alle mulige dejlige mennesker, der kigger forbi. I år er det på torsdag, den 19. december kl. 16-19.

Tak for det juletip, Jane – glögg og kunst og dejlige mennesker lyder som den perfekte måde at komme i julestemning på! 

Det Nye Designer Julemarked 1
Det Nye Designer Julemarked 1