Dagens juletip – 20. december

0
279

Dagens juletip kommer fra Anne Grønskov, som til dagligt er journalist for Orange Press på Roskilde Festival og arbejder med PR og kommunikation for det danske taskemærke Lommé.

Anne Grønskov

For mig starter julen, når jeg har været en tur i det julepyntede Tivoli med mine bedste veninder. En tradition gennem nu tre år, og jeg kommer der gerne flere gange i december. Det er svært ikke at blive julefortryllet af den særlige eventyrmagi, der tryllebinder parken i december – og hvis ikke du allerede er i julestemning, så skynd dig at slå et smut forbi. Fuldend dit besøg med en skål risengrød og et glas lun glögg. Lysene fra de tusinder af dioder, som hænger i piletræerne og spejler sig i søen, duften af kæmpeklejner, honninghjerter, lune æbleskriver og varm kakao er alt sammen med til at skabe en aften i december, som man sent vil glemme. Hertil vil jeg anbefale at se et ’juleillumitionsshow’, som sker i Tivoli Søen hver aften på hele klokkeslæt. Det er vilde effekter, og det taler til alle sanser – røg, vand, ild, lys og lyd fra Nøddeknækkeren. Det er overdådigt, og det er lidt for meget – men det er jo december.

Hvis jeg skal give et hjemmeligt juletip, så må det være at pynte op derhjemme … Det er kun én gang om året, så gør noget ekstra ud af det. Det er så hyggeligt i den mørke tid, så skab et sammensurium af et farverigt julecirkus. Du bliver glad i låget af det og lav dit eget personlige miks. For mit eget vedkommende behøver jeg dog (næsten) ikke pynte op. Året rundt har jeg alt muligt tingeltangel hængende, som sagtens kunne gøre sig for julepynt. Jeg har utrolig meget dims rundt omkring og har nok en lidt farverig, uhøjtidelig og spraglet stil – så masser af den slags i særligt juletiden. Og lyskæder! Og levende lys – alle steder!

Tak for de dejlige tip Anne!

lyskaeder_prettychicblog.dk
lyskaeder_prettychicblog.dk