Dagens juletip – 19. december

0
282

Det næste juletip er ikke rigtig et juletip – det er mere et tip til efter-julen. Men det er godt, og så kommer det fra Sune Sølund, der både er bassist i bandet Alcoholic Faith Mission og en del af trioen So-So Echo.

Sune Sølund:
Jeg ved ikke rigtig, om jeg har nogle særegne juletip. Eller også kan jeg bare ikke huske det – måske fordi min dyrkelse af julen ligger på et absolut minimum. Men sidste år var jeg ret tosset med det her skilt, som afløste juleguirlanderne over Amagerbrogade. Jeg bor lige ved siden af, så jeg løb ind i det dagligt, og det fik mig altid til at smile. Only at Amager. Jeg håber, det kommer op igen efter jul.

Tak Sune, for at minde os om, at der også er en tid efter den hektiske og dejlige julemåned.

Keep up good spirit - kunsten.nu, foto Ida Balslev
Keep up good spirit – kunsten.nu, foto Ida Balslev