Dagens juletip – 9. december

0
280

Dagens juletipper er Anders Thams, som er møbelsnedker/designer og initiativtager til designfællesskabet og møbelsitet NyeStreger.dk.

Anders Thams:

Faktisk er det lidt paradokssalt, at jeg skal give et godt juletip her på bloggen. Julen har ikke en megastor stjerne i mit univers. Jeg sætter pris på arrangementer og traditioner, som ikke er alt for julede.

Alligevel er der et par ting, som begynder lidt at tage form af tradition for mig bl.a. LOFT-bazaarens julemarked. Det er ikke for stort og crowd’et. Det kan jeg godt li’ (selvom jeg er i tvivl om, hvor længe det bli’r ved med at være sådan…).

I år blev det holdt på et af mine absolut yndlingssteder i byen: PB43. De nedlagte indstribygninger, som tidligere har huset Akzo Nobel er rå og et inspirerende sted at være. Folkene der har gang i rigtig mange spændende ting bl.a. en virkelig god endagsmusikfestival med københavnske indienavne. Det er et sted jeg kommer fast, og så ligger det lige på min vej til værkstedet og er med til at løfte mit lokalområde helt enormt. Det tæller alt sammen.

I år fik jeg den bedste æblegløgg i et hyggeligt beduintelt foran deres store sal, med glødende grill og hjemmelavet julekebab på menukortet. Og så er det altid spændende at se, hvad fx woodcouture har fundet på i deres snedkeri. Jeg er ret imponeret over deres skiprojekt. Mit næste par telemarkere kommer helt sikkert fra deres hænder.

Ellers nyder jeg min decemberkaffe på Kaffebaren på Amager. Altid hyggelige folk at møde og et godt sted at nyde en ikke alt for julet december i Kbh.

Tak, Anders, for dit alligevel lidt julede juletip!

Kaffebaren på Amager, billede lånt af politiken.dk - cafetjek
Kaffebaren på Amager, billede lånt af politiken.dk – cafetjek