Danmarks bedste hotelrestaurant 2023 kan du finde på Amager

0
190

Der er stor international hæder til SUKAIBA Copenhagen, der ligger smukt på toppen af AC Hotel Bella Sky. Restauranten er lige blevet kåret af World Culinary Awards til Danmarks bedste hotelrestaurant foran de seneste tre års vinder, Michelin-restauranten Marchal på d’Angleterre. Læs mere her.

 

Først og fremmest et kæmpe stort tillykke her fra LoveCopenhagen til SUKAIBA Copenhagen – sikke en flot præstation! Vi har været oppe og besøge den smuktbeliggende restaurant på 23. sal i Ørestaden, og vi var også imponerede.

Restauranten fungerede som en rolig cocktailbar under corona-pandemien, men i 2022 slog de dørerne op som en panasiatisk fine-dining oplevelse med restaurantchef Jacob Brink Larsen i spidsen. Jacob kommer fra toprestauranter som fx Alchemist, Noma og Molskroen.

SUKAIBA Copenhagen ligger i smukke og stilsikre omgivelser, og du får en følelse af at sidde i New York eller Dubai.

Foruden prisen som Danmarks bedste hotelrestaurant, så har restauranten lige deltaget i Den Danske Spiseguide og vandt “Årets ret med caviar” over bl.a. Alchemist. Du kan stadig opleve retten på menuen, som bl.a. består af oksesashimi med Oscietra-caviar.

Endnu engang stort tillykke!

Lær mere om SUKAIBA og book dit bord her. 

/Nathalie