David Biffani | Københavnersnuden #101

0
339

Vi er meget glade for vin her på bloggen, og derfor var det med stor glæde, at vi for nogle uger siden tog på en lille udflugt til Mother Wine inde i midten af København. Her fik vi lov at smage en del forskellige vine for at finde frem til det glas, som smagte lige netop os – og nød derefter en lille buffet af italienske småretter. Vi spurgte én af indehaverne, David Biffani, om han ville dele ud af sine personlige favoritter i byen, og det ville han heldigvis gerne – derfor er han ugens Københavnersnude:

David Mother Wine 2

mother_logo

LC: Hvor bor du?
DB: Nord for København, tæt på havet

LC: Hvor går du tur?
DB: Bogstaveligtalt overalt; Jeg tager til NV for at gå i motionscenter, og det er også her mine foretrukne kunstgallerier ligger, Vesterbro og Indre By tager jeg til, primært i forbindelse med arbejde, Amager til min søns skole, Hellerup, Charlottenlund, Fredriksberg – jeg er overalt og meget ofte den samme dag!

LC: Hvor drikker du kaffe?
DB: Forskellige steder og altid sort. Jeg foretrækker pour-over kaffe, men nogle gange er jeg for doven til at lave én selv.

LC: Hvor spiser du?
DB: Jeg spiser mange forskellige steder, men det må meget gerne være økologisk, og så sætter jeg pris på vegetarisk mad, og alt der er tilberedt fra bunden.

LC: Hvor fester du?
DB: Hvor der er et godt glas vin, god mad og oprigtige mennesker.

LC: Hvor inspireres du?
DB: Dér hvor der er skønhed, og ved alt hvad der vokser og udvikler sig.

LC: Hvad er din yndlingssted i København?
DB: Jeg holder meget af at køre gennem den Sorte Diamant

LC: Hvornår har du sidst følt dig forelsket i København?
DB: Det gjorde jeg, da jeg cyklede gennem Christiania sidste søndag.

LC: Hvad er dit bedste minde om København?
DB: At tage min søn, som er et spædbarn, med rundt, når jeg prøvesmager restauranter.

LC: Din anbefaling til den bedste oplevelse i København?
DB: Snup en cykel og følg strømmen; drej, når du har lyst, og stop, hvor du ønsker.

LC: Selvom København er stor, har du nu mulighed for at tilføje en ting, som du synes mangler byen – hvad er det?
DB: Den liberalisme, som der var før.

LC: Dit soundtrack til byen?
DB: Det må være Lukas Graham.

David Mother Wine 3

Tusind tak fordi du ville dele dit Købenavn med os, David.

Husk, du kan besøge både Mother i Kødbyen, og Mother Wine på Gammel Mønt 33, hver dag (pånær søndag, hvor kun Mother i Kødbyen har åben).

GOD SØNDAG!