YOU, ME AND THE DISTANCE BETWEEN US

1
377

Du skal være hurtig, hvis du skal nå ind at se det internationale gæstespil ‘You, Me and the Distance Between Us’ på Teater FÅR302. Louise og Ditte var forbi i går aftes og se stykket, der spiller igen og sidste gang i aften, tirsdag den 16. august. Men: når du det ikke, så læs og se her, hvorfor du alligevel skal stikke snuden forbi ét af byens bedste teatre.

Billede lånt fra Godsbanen.dk

Ditte: 
Jeg har længe haft et tæt forhold til Teater Får302, som efter min mening sætter nogle af de mest interessante stykker op i byen. Tidligere på året var jeg forbi til premieren på “Tørst” og forudså i min anmeldelse, at Benedikte Hansen ville blive belønnet for sin præstation. I juni modtog hun en Reumert for bedste kvindelige hovedrolle. Benedikte Hansen er ikke den eneste skuespiller, som har betaget mig på det lille teater i Nyhavn. I går blev jeg det igen, da jeg så ‘You, Me and the Distance Between Us’, der er både udviklet, spillet og produceret af engelske skuespiller Ellen Muriel – en inspirerende og sej kvinde, der efter at have arbejdet seks måneder som frivillig i flygtningelejre i Grækenland, Serbien og Frankrig fik vendt op og ned ned på alt, hun vidste om menneskerettigheder, international politik, kulturel identitet og kapitalisme. De oplevelser er nu blevet til det autobiografiske one woman show ‘You, Me and the Distance Between Us’. 

Hvad skal vi stille op med flygtningenkrisen?

Det spørgsmål vender Ellen Muriel gennem 45 minutter, hvor hun indtager det lille teaterrum med både poesi, dukker og sang. Hun gør det så intenst, at man ikke kan andet end at blive revet med og ikke mindst selv tage stilling til “Hvad fanden skal vi gøre?” og “Hvad kan jeg gøre?”. De spørgsmål tog både Louise og jeg med derfra, mens vi cyklede hjem gennem Københavns gader – høje på det lille teater, som endnu engang viste, at det kan noget helt specielt. Se vores anmeldelse af stykket herunder, og hør Louise fortælle om sit første møde med Teater FÅR302:

 

 

HVAD: ‘You, Me and the Distance Between Us’ HVOR: Teater FÅR302 HVORNÅR: 16. august kl. 20 PRIS: 90 kr.

 

In English: 

Louise and Ditte went to the intimate professional theatre, Teater FÅR302, to watch the one woman show ‘You, Me and the Distance Between Us’ performed by the English actress Ellen Muriel. Teater FÅR302 is located just off the bustling Copenhagen district: Nyhavn. Here you’ll find a very experienced theatre bursting with innovation. See the full program here.

1 COMMENT

Comments are closed.