De bedste madblogs

0
307

Nu hvor vejret er blevet så dejligt, er der ikke noget bedre end at pakke en picnickurv fyldt med lækker hjemmelavet mad og cykle ud i én af Københavns mange, smukke grønne parker for at nyde solen og gode venners selskab.

Jeg har i noget tid fulgt nogle madblogs, som jeg i den grad er begejstret for – især her på det seneste, hvor jeg både har været på et lækkert helseophold i Slovenien samt besøgt en dansk biopat, som har ordineret en del vitaminer, mineraler og urter til mig.

Min begejstring for mine yndlingsmadblogs er så stor, at jeg bliver nødt til at dele dem med jer, så I måske også kan samle inspiration til en sund start på dagen, et sundere skud energi om eftermiddagen eller den føromtalte lækre picnickurv.

Billede lånt fra mitlivmedmad.com
Billede lånt fra mitlivmedmad.com

1. Mit liv med mad
Jeg er virkelig begejestret for Sofie Askgaards nye blog, Mit liv med mad. Sofie er freelancejournalist og poster opskrifter på mad uden gluten, sukker, mælk – ja faktisk er det ren sundhed, der kommer ud af hendes blog. Men hun er ikke fanatisk. Hun har cøliaki og må derfor leve med, at der er en masse ting, hun ikke kan tåle. Det går hun benhårdt til og har udviklet rigtig mange lækre opskrifter, hvor jeg har prøvet to af dem; greenies og bananbrød -og de er begge vanvittigt lækre. Udover de gode opskrifter skriver hun (naturligvis) super godt og tager de skønneste billeder. Åh, jeg er fan!

2. Vanløse Blues
For nogle dage siden var Anne og jeg til et event på ArtPeople, og her mødte vi nogle skønne bloggere, blandt andre Maria fra denne blog. Hun er allerede en ret stor madblogger, så mange af jer kender hendes sikkert. Jeg har først lært hende at kende i denne uge og har allerede bookmarked 7 af hendes opskrifter.

3. Proteinopskrifter
Denne blog kender I sikkert, men den skal alligevel med på min liste, for jeg er altid inspireret, når jeg læser med her. Jeg er ikke crossfitter, og jeg er heller ikke tilhænger af en fanatisk træningslivsstil (hvilket manden bag Proteinopskrifter heller ikke er), men jeg er lidt draget af hele det her protein-trip, verden er på i øjeblikket. Jeg låner derfor lidt fra denne trend og supplerer den i min ellers meget blandede kulhydrat/protein/fedt-hverdag.

4. Caroline Fibæk
Ved føromtalte ArtPeople-event mødte Anne og jeg Caroline Fibæk, som netop har udgivet en virkelig lækker bog med masser af tip til en sundere hverdag. Hun har en holistisk tilgang til sundhed og har derfor ikke kun fokus på sundere opskrifter, men også et sundt sind. Det er jo i virkeligheden meget moderne, men jeg kan godt lide hendes afslappede og humoristiske indstilling, hvor livet skal nydes og være dejligt og skønt, selvom det er på en sundere måde.

Jeg har i øvrigt her til morgen bagt Sofies bananbrød, som jeg skal smage, når jeg kommer hjem fra Feminas Kvindeløb. Har kun lige prøvesmagt den, og den lover jo så godt.

Ha’ en dejlig søndag.

Kh. Louise