Sommer-petanque-tip

0
448

Jeg er ret tosset med at spille petanque, når sommeren er over os. Det er bare så ufatteligt hyggeligt at spille dette franske kuglespil, mens man nyder et glas køligt hvidvin (JA DA) og sludrer med gode mennesker.

Jeg har ikke været så skarp til at finde de gode steder og baner at spille, så jeg blev bare så glad, da det gik op for mig, at der er anlagt to (dobbelt)baner i Enghaveparken. Jeg er ikke klar over, om det er nyt i år, men jeg har i hvert fald ikke set dem tidligere.

I sidste uge var vi så nede og teste banerne. Og det var præcis som det skulle være: ufatteligt hyggeligt med gode mennesker og kølig hvidvin – og mig som vinder!! Jeg tror nok, at I kan regne med at se mig og mine kugler(!) i Enghaveparken flere gange denne sommer!

Petanque i Enghaveparken
Petanque i Enghaveparken

KH Anne