Denis Horvat | Københavnersnuden #125

1
441
Vi fik for alvor øjne og ører op for ugens snude sidst, vi festede i selskab med Gyldne Damer på Culture Box. Her lagde han klubben ned med den unikke synthesizer-techno, han som dj og producer er garant for. Denis Horvat er manden, du skal holde øje i det Københavnske natteliv netop nu inden, at han får alt for travlt i udlandet. Lyt til hans et af hans mix her, og læs hans kaffetips og andre gode fif til byen herunder.

Foto: Kiva Marie Husted Brynaa

LC: Hvad pusler du med for tiden?

DH: Lige i øjeblikket sidder jeg meget i mit studie, hvor jeg arbejder på forskellige musikprojekter. Generelt er jeg ret glad for at sidde i studiet og nørde – selvom jeg ikke har en decideret agenda.

LC: Hvor bor du?
DH: Jeg bor på Nørrebro, ved Skt. Hans Torv.

LC: Hvor går du tur?
DH: Jeg går sjældent tur, men når jeg vælger at strække benene, så er det enten op til motionscenteret eller for at handle. En tur rundt om (noget så kliche) søen, kan også forekomme.


LC: Hvor drikker du kaffe?
DH: Mirabelle på Guldbergsgade har Københavns bedste kaffe! Det er et italiensk bageri, som laver en fantastisk latte. Deres brunch er også værd at prøve.

LC: Hvor spiser du?
DH: Jeg har efterhånden en del favoritter. The Union Kitchen ved Nyhavn, Gran Torino ved Sortedam Dosseringen og når det skal gå stærkt, er det en bresaola pizza fra Nino’s på Guldbergsgade.

LC: Hvor fester du?
DH: Det er meget forskelligt. Jeg har en blandet vennegruppe, som går forskellige steder. Men Culture Box, Natbar, KB18 og Chateau er nok de steder, jeg besøger mest for tiden.

LC: Hvor inspireres du?
DH: Det gør jeg når jeg rejser på tour eller hører andre DJ’s spille. Ofte kan et godt mixtape give mig en masse ideer.

LC: Hvad er dit yndlingssted i København?
DH: Det er mit studie på Vesterbro. Det er nok der, jeg bruger allermest tid og hygger mig.

LC: Hvor har du sidst følt dig forelsket i København?
DH: Det har jeg på restaurant Llama – et charmerende sted, med et spændende menukort. Og så havde jeg det helt rigtige selskab.

LC: Hvad er dit bedste minde om København?
DH: En sommerdag for nogle år tilbage, hvor jeg mødtes med drengene ved Sønder Boulevard tidligt på dagen. Sol, øl, bordtennis som i “rundt om bordet” og en masse glade ansigter. En rigtig drengerøvsdag.

LC: Din anbefaling til den bedste oplevelse i København?
DH: København er den mest fantastiske by om sommeren. Tag en tur på cyklen ud til Papirøen, og tag for dig af de uendelige fristelser, der er inden for mad og drikke. Det samme gælder Kødbyen. Uanset hvor, du skal hen, så tag cyklen!

LC: Selvom København er fantastisk, har du nu mulighed for at tilføje den ene ting, som du synes, byen mangler – hvad er det?
DH: En god gammeldags plade butik. Ikke så mange dikkedarer. Kun plader – i alle genre!

LC: Din største guilty pleasure i byen?
DH: Shopping, take-away og byturene.

LC: Dit bedste musik-tip til byen?
DH: Luk øjnene, og glem det stressede københavnerræs i 5 minutter: James Zabiela med ’The Healing’.


Tusind tak fordi du ville dele dit København med os, Denis. Vi ser frem til meget mere lyd fra din hånd!

 

Definition af en københavnersnude; interessant, sød, sjov og/eller venlig person, der er bosat i eller har tilknytning til København.

1 COMMENT

Comments are closed.