Det skal du lave den 17. december i København

0
362
Christianias stemningsfyldte julemarked har været en tilbagevendende begivenhed siden 70’erne, og det er næsten også umuligt at bevæge sig gennem de mange boder i den Grå Hal uden at rende på nogle velkendte ansigter. Det mangfoldige og eksotiske julemarked er som altid et genialt sted at finde unikt design, og mæske sig i gløgg, æbleskiver og andre lækkerier helt frem til den 20. december.

 

Du må alt, eller næsten alt på Christianias julemarked, bortset fra at have barnevogn med. Der er barnevognsparkering udenfor hallen, men hvis du har været på markedet, så forstår du også hvorfor. De mange boder giver ikke meget plads til brede gange i den Grå Hal, og da der ofte er lange køer til det populære marked, så er det en af de få regler, som bliver håndhævet. De fleste boder plejer kun at tage mod kontanter, og nogle få har kortbetaling – så medmindre der også er kommet Mobilpay til julemarkedet, er det en god idé at have kontanter med. 

Stemningen på julemarkedet er helt unik, og det er uden tvivl et af de mest hyggelige julemarkeder i København, og derfor er det også en fast tradition for mange at besøge med familie og venner i løbet af december. Hvis der skulle være lidt kø, så er det ventetiden værd.

HVAD: Christianias Julemarked HVOR: Den Grå Hal, Refshalevej 2, KBH K HVORNÅR: Fra den 8.-20. december, kl. 12-20 

IN ENGLISH: One of the most exotic and authentic Christmas markets in Copenhagen is of course at Christiania. Every December since the 1970s this amazing market has filled the Grey Hall with unique design and delicious food and drinks.

Husk at læse med igen i morgen, når vi guider til endnu en hyggelig begivenhed i København, der med garanti vil få dig i julestemning. Du kan også tjekke hele vores Jule Bucket List, hvis du mangler inspiration til juledagene.

/team-LoveCopenhagen