Det skal du lave den 19. december i København

Det skal du lave den 19. december i København

19/12/2018
Vi har flere gange fået anbefalet at prøve Restaurant Kronborg i julen, hvor de serverer en hjemmelavet, traditionel dansk julefrokost. I år tænker vi, at det skal være! For det kan godt være, at vi i løbet af december måned fyldet os med dansk julefrokostmad, men rygtet siger, at ingen gør det så godt som Restaurant Kronborg.

Kronborg er en frokostrestaurant og holder derfor normalt ikke åbent om aftenen. Det ændrer sig dog, når det er juletid. Kronborg holder åbent hver aften i julen, og serverer traditionelle juleretter for gæsterne. Bemærk at julebordet skal bestilles på forhånd. En juletallerken kan dog stadig bestilles på stedet.

HVAD: Julefrokost (smørrebrød) HVOR: Restaurant Kronborg, Brolæggerstræde 12. 1211 København K HVORNÅR: December – det kan være en god idé at bestille bord.

In English: At Restaurant Kronborg, they serve a recommended Danish traditional Christmas lunch that we would like to try this year.

Husk at læse med igen i morgen, når vi guider til endnu en hyggelig begivenhed i København, der med garanti vil få dig i julestemning. Du kan også tjekke hele vores Jule Bucket List, hvis du mangler inspiration til juledagene.

/team-LoveCopenhagen

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.