Det skal du lave den 20. december i København

0
336
Har du aldrig prøvet at stå på skøjter, er det mange år siden eller er du en haj til det? Under alle omstændigheder kan vi anbefale at tage til Frederiksberg Runddel og tage del i hyggen på skøjtebanen. Der er en helt unik stemning, og selvom det måske ikke bliver så graciøst, så er det sjovt!

Ingen jul uden en tur på skøjtebanen! OK, det kan godt være, at det alligevel blev jul de år, hvor du ikke nåede hen på den smukke og klassiske skøjtebane på Frederiksberg Runddel – men der er noget ganske særligt over de mange glade ansigter og den hyggelige julestemning ved netop denne skøjtebane.

I hvert fald indtil Kongens Nytår atter åbner op for deres fine skøjtebane, så anbefaler vi, at du hiver familien, kæresten og vennerne med ned en eftermiddag for at stå på skøjter og vise dine flotte evner udi skøjtekunsten. Det kan kun blive morsomt.

HVAD: Skøjtebane HVOR: Frederiksberg Runddel, 2000 Frederiksberg HVORNÅR: December, kl. 10/11.00 – 21.00 PRIS: 50 kr. for leje af skøjter

In English: In December, you can go ice skating at Frederiksberg Runddel.

Husk at læse med igen i morgen, når vi guider til endnu en hyggelig begivenhed i København, der med garanti vil få dig i julestemning. Du kan også tjekke hele vores Jule Bucket List, hvis du mangler inspiration til juledagene.

/team-LoveCopenhagen