Det skal du lave den 21. december i København

0
348
Zoologisk Have inviterer dig til storstilet hygge i julelysets skær, når både gamle og nye bygninger bliver dækket i det smukkeste og mest stemningsfyldte lys. Der er mange spændende ting på programmet for hele familien, så tag de små i hånden og kig forbi dyrenes julefest.

Stor nyhed for alle juleelskere! Zoologisk Have inviterer til storstilet hygge i julelysets skær, når både gamle og nye bygninger bliver dækket i det smukkeste og mest stemningsfyldte lys, de har kunnet opstøve.

Du kan også komme tæt på ZOOs rensdyr og Julemandens kane og finde ud af, hvorfor det kun er hunnen, der har sit gevir ved juletid.

I den gamle direktørvilla inviterer julemanden indenfor, når der skal produceres julepynt. Her skal der både flettes klassiske julehjerter og de mere avancerede med isbjørnesilhuetter og meget mere.
I ZOOs hyggelige håndværkergade kan du komme forbi og få styr på årets julegaver i gaveværkstedet. Dyrene har nogle helt andre rutiner end i de varme sommermåneder, så kig forbi og få en varm kop kakao med rundt på opdagelse i et juleklædt ZOO. Er der brug for ekstra at varme sig på, er der rig mulighed for at finde masser af julegodter i Havens juleboder.

HVAD: Jul  i Zoo HVOR: Zoo København, Roskildevej 32, 2000 Frederiksberg  HVORNÅR: Kl. 10-18 PRIS: Børn 100 kr., voksne 180 kr.

In English: A trip to the Copenhagen Zoo at Christmas time is an event that both children and adults cherish. Here you can meet all the cute animals, watch the many beautiful Christmas lights – AND also say hello to Santa Claus! 

Husk at læse med igen i morgen, når vi guider til endnu en hyggelig begivenhed i København, der med garanti vil få dig i julestemning. Du kan også tjekke hele vores Jule Bucket List, hvis du mangler inspiration til juledagene.

/team-LoveCopenhagen