DET SKAL DU OPLEVE PÅ ZULU COMEDY FESTIVAL

0
281
I fredags tog Ditte på Bremen for at få en smagsprøve på, hvad du kan se frem til, når Zulu afholder Comedy Festival i København (og Aarhus) fra den 27. august til 6. september. Trods hendes skepsis overfor genren, så endte hun faktisk med at gå derfra med et fornyet indblik samt et par stand-uppere, som hun klart må se igen under den lattermilde festival.

For at starte med slutningen af Zulus previewshow: Jeg var solgt, da UkuleleHanne kom på scenen. Iført en klassisk koboltblå kjole og høje hæle, kom hun frem med sin lille ukulele og ud af hendes ellers så yndige mund væltede dansk hip hops mest beskidte tekster fint akkompagneret af feminine toner fra ukulelen. Suspekts “Sut den op fra slap” har aldrig lyt bedre – eller sjovere. Jeg var helt færdig! Så en stor anbefaling herfra, hvis du er til en anderledes form for stand-up (og ligesom mig har hang til dirty tekster). Hun spiller i Huset den 28. august.

IMG_8248
Skønne og sjove UkuleleHanne
IMG_8251
Previewshowets 14 komikere

Som før nævnt er jeg faktisk ikke den store stand-up-fan. Men aftenen fik alligevel mine øjne op for, at stand-up er meget mere end en mand med mikrofon, grimt tøj (og gerne ditto hår) samt meget akavede bevægelser. Det kan fx være vildt syret og forgå gennem tegninger på en gammeldags overheadprojektor, som du måske husker fra folkeskolen. Den form for stand-up, var Christiania Comedy Club leveringsdygtige i med deres psykedeliske comedyshow, der opleves den 28. august i Børnehuset på Christiania.

Er du derfor vild i varmen med comedy? Eller kunne du bare godt tænke dig at se genren fra en ny side? Så er der altså rig mulighed for det, når Zulu lukker op for 11 dage fyldt med komik rundt omkring i byen. Festivalen forgår fra den 27. august til den 6. september og du kan følge med i navne, spillesteder samt meget mere spass lige her.

God fornøjelse med at få rørt lattermusklerne!

/Ditte

 

Herunder kan du se min meget skinnede pande samt umiddelbare reaktion på de 14 komikere under previewshowet på Bremen.