Det skal du opleve på O Days 3.-5. august

0
180

Den 3.-5. august løber O Days festival for anden gang af stablen på Refshaleøen. Vi var pænt begejstrede, da vi besøgte festivalen sidste år, og har samlet lidt af det, du kan opleve, hvis du skal med – eller mangler et par grunde til at tage afsted.

 

Vi er klar til at tage hul på anden omgang af festivalsæsonen, og denne gang behøver du hverken pakke telt eller sovepose. Du skal bare hoppe på cykel, bus eller havnebus og tage til Refshaleøen, hvor festivalen O Days finder sted fra den 3.-5. august 2023.

Beliggenheden kan ingen klage over. Med den smukkeste udsigt over Københavns Havn, er O Days det perfekte sted til en festival, som byder på både musik, events, tastings, talks og masser af dans. Festivalen er i modsætning til mange andre dejlig intim. Da den ikke strækker sig over det største område, har du rig mulighed for at opleve det hele, alene fordi du ikke skal bevæge dig langt.

Her får du et lille overblik over, hvad du kan se frem til at høre, spise, drikke og opleve.

 

Musik

Musikprogrammet er sat sammen af både danske og internationale kunstnere. Selvom du måske ikke ved første øjekast kender mange af dem, så er der rig mulighed for at blive overrasket af både up-coming og kendte artister som Underworld og Mahalia og en masse dj’s. Uanset om du er til pop, jazz, house, R&B eller bare vil danse løs og rave, så finder du lidt af det hele på årets program. Og hvis du ikke har fået nok, når koncerterne er slut, kan du altid danse løs til silent disco hver aften.

Torsdag kan du opleve den danske pop-soul artist Emma Sehested Høegh (Dame Dearest), club-beats fra det danske band Kind mod Kind, jazz funk og afrobeats fra den engelske oktet Koroko, jungle og R&B fra den britiske sangerinde og producer Nia Arhives, og dj-sets fra brasilianske Gop Tun Dj og norske Todd Terje.

Fredagens program byder på drum & bass fra engelske Venbee, disco sound fra danske Fyraftensboogie, house og funky pop fra den dansk/honduranske artist Julie Pavon, pop kicks fra den danske duo First Hate, dj-sets fra norske Skatebård og engelske Joy(Anonymous) og selvfølgelig den britiske elektroniske gruppe Underworld.

Lørdag står den på elektronisk jazz fra den danske duo Svaneborg Kardyb, nordisk pop og americana fra den danske artist eee gee, afropop fra den dansk/tanzanianske artist JJ Paulo, elektroniske pop og R&B vibes fra den dominikansk/italienske singer-songwriter Yendry, R&B fra engelske Mahalie, og dj-sets fra spanske Gazzi, engelske Nooriyah, den britiske gruppe Girls Don’t Sync og danske Flady.

Se hele progammet her.

 

Mad og drikke

Når sulten skal stilles kan du se frem til at nyde sushi fra Sticks’n’Sushi, burger fra Gasoline Grill, smørrebrød fra Rørt, bagels fra Depanneur, østers og bobler fra Østersbuddet og kaffe og kage fra Gabriel Jensens.

Drikkervarerne får du bl.a. fra ÅBEN Bryggeri, Mikkeller og andre danske og internationale bryggerier som har et kæmpe udvalg af specialøl. Derudover finder du også cocktails fra Aeris Cocktails, naturvin fra VinSuperNatural og drinks, kamboucha, shots, cider og vermouth.

Vil du gerne have en lidt anerledes oplevelse, så er der hver dag en række tasting og fællesmiddage, som du kan købe billetter til.

Torsdag kan du komme til ølsmagning med ÅBEN og Taste Session og fællesmiddag og krebsegilde med Fiskerikajen.

Fredag holder VinSuperNatural vinsmagning, der også Taste Session ølsmagning og langbordsmiddag med Øens Have.

Lørdag holder både Mikkeller og Taste Session ølsmagninger, og så er der langbordsmiddag med Bål.

 

Events og talks

Mellem koncerterne er der også rigeligt at opleve. Du kan selvfølgelig bare slænge dig på strandstol og nyde udsigten, men der er også en del kunst rundt omkring på pladsen, bl.a. fra 3D-artisten Caroline Vang og en lysinistallation af Båll & Brand. Derudover kan du hver dag under festivalen også forkæle både kroppen og hovedet med forskellige events.

Torsdag kan du starte med strække ud til Yoga og få gang i kroppen til O / Dance danse workshop, og blive klogere på feminime, seksuel frigørelse og meget mere, når der er talk med Klub Venus.

Fredag starter dagen igen med Yoga og danse workshop med O / Dance, og så kan komme til talk og workshop med Studio ThinkingHand, som vil gøre dig klogere på mikroorganismer og lave et mikrokosmos kunstværk.

Lørdag står ligeledes på Yoga, O / Dance og sidst med ikke mindst er der talk og poesi med Sisters Hope.

O Days finder sted ved Sønder Hoved på Refshaleøen fra den 3.-5. august 2023. Endagsbilletter koster 500 kr., der er udsolgt til fredag, men du kan også stadig på en partoutbillet til alle tre dage til 1.000 kr.

Se hele programmet og læs mere om O Days her.