Din nye pizza-pusher

0
352
Neighbourhood er navnet på din nye pizza-pusher i Istedgade, hvor du udover den italienske flade spise kan forkæle dig selv med lækre cocktails, juicer og snacks – alt sammen økologisk og i rammer, som du har lyst til at hænge længe ud i.

Jeg er en selvudråbt burger-pige. Jeg elsker burger! Men jeg må indrømme, at min amerikanske favoritspise nu har fået en konkurrent; nemlig den italienske pizza. Og her taler vi naturligvis hverken om Hawaii eller Calzone med ekstra plastikost. Ellers tak. For ligesom burgeren har pizzaen gennemlevet en fantastisk forvandling fra “klammo-på-vej-hjem-fra-byen-spise” til populær gourmet-yndling, som Mother længe har stået i spidsen for. Men nu kan du også smæske dig i verdensklasse pizzaer på Neighbourhood i Istedgade, der er åbnet i Spicylicious gamle lokaler.

Lad mig sige det kort og godt; det er en sand fornøjelse at tilbringe en aften på Neighbourhood. Der er sindssygt hyggeligt og de unge tjenere gør alt for, at du skal føle dig godt tilpas. Menukortet byder på mange spændende og nytænkende pizzaer som coriander chicken, pumpkin chorizo og cucumber salmon (135 kr.) samt lækre og billige snacks som rodfrugtchips, nødder og oliven (35 kr.). Er du ikke til pizza, så er der også indbydende og rustikke salater (115 kr.) på menukortet, der også frister med cheesecake, gammeldags æblekage og fyldig chokolade mousse (65 kr.). Jeg var propmæt efter min pizza (de er store!), så jeg skal ikke kunne udtale mig om desserterne. Men de så gode ud – ligesom alt det andet, der blev serveret på de tunge spækbrædder rundt omkring ved langbordene, der aftenen igennem var omhyllet af behagelig soul-house. Til gengæld fik jeg smagt deres juicer (45 kr.), der var læskende uden af være for tunge og derfor supplerede pizzaen godt. Øko-vinen og øllen har jeg også stadig til gode. Det må blive næste gang. For der bliver klart en næste gang. Neighbourhoods fantastiske koncept “gourmet-møder-øko-hipster” er nemlig virkelig værd at vende tilbage til.

/Ditte