DIGNITY DAY på Rådhuspladsen!

0
342

DIGNITY DAY på Rådhuspladsen

 

Imorgen sker der ting og sager inde på Rådhuspladsen! Fra kl 16-22 vil man kunne opleve den ene koncert efter den anden – både med upcoming acts som fx. König & De Dødelig, og kunstnere som Pharfar, Kaka, Lulu Rouge og selveste Outlandish samles også på rådhuspladsen! Det er alt sammen gratis, og hvorfor så det?

Den danske NGO, DIGNITY – Dansk Institut Mod Tortur, fejrer sin 32 års fødselsdag samtidig med, at vi markerer overrækkelsen af DIGNITY prisen, som gives til en person, som har gjort en forskel i kampen mod tortur i år eller over en årrække. Modtageren bliver først offentliggjort på dagen, og vinderen har bestemt gjort sig fortjent til den ære! Det er ingen hemmelighed, at jeg arbejder for DIGNITY, og selve DIGNITY DAY er i store træk udfærdiget af mig – så tilgiv nepotismen i den gode sags navn 🙂

 

7789099-outlandish1

 

DIGNITY er én af verdens største organisationer i kampen mod tortur og er på international plan meget anerkendt, hvor organisationen også har projekter i over 20 lande. I Danmark markerer DIGNITY sig allermest med sin tværfaglige tilgang til rehabilitering af torturofre, hvor læger, fysioterapeuter, familieterapeuter, psykologer og psykiatere arbejder i teams for at give torturofre den absolut bedste behandling. Hos DIGNITY er der også særligt fokus på børn og unge i torturramte familier, og det er også i særdeleshed dem, der samles ind til i morgen.

Koncerterne er gratis, men blot ved at møde op på Rådhuspladsen viser man sin støtte i kampen mod tortur. Det vil være muligt at møde DIGNITYs eksperter i DIGNITY teltet, hvor der også er foto-udstilling, et interaktivt photo-shoot og konkurrencer, og så kan man se en kopi af det filippinske torturhjul, som blev fundet på en hemmelig politistation på Filippinerne. De tilfangetagne blev tvunget på at dreje på hjulet og bestemme hvilken form for tortur, de skulle udsættes for…

 

pharfar

 

Der er ingen tvivl om, at dagen på Rådhuspladsen bliver en rigtig dejlig oplevelse, hvor man kan stifte bekendtskab med musik over en 15 års periode, og samtidig støtte en god sag. Hos DIGNITY mener vi, at man med fælles gode oplevelser kan skabe bånd, som knytter mennesker sammen og på sigt øge kendskabet til DIGNITY og den vigtige kamp mod tortur, der kæmpes hver dag.

Vi håber inderligt, at I vil være med.

Skulle man ønske at blive medlem af DIGNITY eller støtte med et bidrag kan dette gøres her 🙂

 

/Christoffer

 

DIGNITY DAY PROGRAM

14.00 DIGNITY teltet åbner

16.00 König Live

17.00 De Dødelige Live

18.00 Donkey Sound feat. Pharfar, Kaka & Dean Thompson

19.30 Lulu Rouge

20.45 DIGNITY Prisen overrækkes

21.00 Outlandish