DINNER SUSHI PÅ FREDERIKSBERG

0
385

Et stenkast fra Ditte er restauranten Dinner Sushi åbnet. Det var derfor med stor nysgerrighed efter at finde ud af, hvad den nye ‘nabo’ var for en størrelse, at Ditte sammen med Louise satte sig til bords i restauranten torsdag aften.

H.C. Ørstedsvej har fået en ny sushirestaurant, som udefra ikke ser ud af meget, men har masser af byde på, når du først kommer indenfor. Faktisk er udvalget så imponerende, at det satte os på noget af en prøve, da vi skulle beslutte os for hvilke herligheder, vi skulle bestille. Konceptet på Dinner Sushi er nemlig ret ligetil: du må bestille alt den sushi, du vil, men for at undgå madspild, må du kun efterlade højst 3 stykker (ellers koster det 10 kr. pr. efterladte stykke). Noa, som ejer Dinner Sushi, forklarede os kort om konceptet og lod os så ellers gå igang med at grifle ned på den lille bestillingsseddel, som man løbende kan lave nye bestillinger på – hvilket er smart, da man så kan mærke efter undervejs, om der er plads til lidt mere. Mens vi vægelsindet gik igennem menukortet med alt fra spicy edamamebønner og forårsruller til uramaki (inside-out ruller), kaburimaki (toppede maki ruller), rispapir ruller, nigri, yakitori (sticks) samt mange andre lækre bud, fik vi serveret en kølig og lettilgængelig hvidvin, som Noa havde anbefalet os. Den var nemlig ikke for sød og matchede derfor den til tider let søde sushi perfekt – en sushi, der kom hurtigt efter, at vi havde afleveret vores bestillingsseddel.

Dinner Sushi

Dinner Sushi 5
Dinner Sushi 6
Toplækker sushi til attraktive priser

Når et koncept lægger sig op af all you can eat, kan det hurtigt få en til at rynke på næsen. Det var dog langt fra tilfældet på Dinner Sushi, hvor vi vitterligt blev benovede over, hvor lækker sushi, der på smukkeste vis blev serveret for os. Stykkerne var vellavede med mange spændene kombinationer og detaljer. Blandt vores favoritter var rispapirrullen med reje, kaburimaki med laks aioli og gunkan med tun tataki for ikke at glemme laks daikon med fintskåret kinaradise med laks, avocado, agurk, flødeost og hjemmelavet ponzu sauce – en sushi, vi i første gang havde overset, men som Noa (heldigvis) anbefalede os at prøve tilsidst. De hjemmelavede saucer er desuden et kapitel for sig på Dinner Sushi, hvor de bliver prikken over i’et – ligesom prisen, for sådan en aften er det.

Dinner Sushi

Dinner Sushi 4

Man kan nemlig undre sig over, at det kan lade sig gøre, at lave så god sushi til de priser (188 kr. på hverdage og 208 kr. i weekenden), når nu vi er blevet vant til at betale det dobbelte på eksempelvis Sticks’n’Sushi. Vores tese er dog, at større kæder, måske bruger både tid og penge på markedsføring og tillægsprodukter, som du kan købe med hjem, og dette afspejler sig i prisen på menukortet. Det er ikke til at vide, om tesen holder, men det kunne være grunden til, at Dinner Sushi, kan lave god, klassisk hverdagssushi, der er langt over gennemsnittet.

Det er i hvert fald ikke sidste gang, at vi gæster H.C. Ørstedsvejs nye sushibiks, hvor man også kan købe take away fra – til ligeså gode priser.

/ Louise & Ditte

Dinner Sushi 3