DJ Helle Helle | Københavnersnuden #452

0
383

Ugens Københavnersnude er producer, radiovært og DJ, Helle Helle Bering Larsen. Hun stortrives som StorJyde i Storkøbenhavn, er mor, radiovært på P3 i “Kalas” og “Kollektivet”, og så driver hun en frisørsalon på Classensgade hver tirsdag. Musik fylder enormt meget i Helle Helles liv, hun lytter til ca. 50 timers musik og downloader 50 -100 musiknumre hver uge for at researche og blive inspireret – og måske derfor er hun nomineret i kategorien ”Årets Nye Danske Navn” til Club Awards 2023, som løber af stablen i Forum i aften.  

LoveCopenhagen: Hvad har du gang i i øjeblikket?
Helle Helle: Jeg har gang i alt for meget – men vigtigst er nok at jeg er i gang med at producere en hulens masse musik – som jeg gerne skal i mål med. Og så træner jeg op til en halvmarathon i København! I aften skal jeg til Club Awards i Forum, hvor jeg nomineret til “Årets Nye Navn”, og jeg glæder mig til, at jeg også skal optræde til showet og dele scene med andre seje internationale og danske navne bl.a. Rune Rask, Faustix, Emil Lange og DJ Aligator.

LoveCopenhagen: Hvor bor du?
Helle Helle: Langt ude i skoven – i Dragør. 

LoveCopenhagen: Hvor går du tur?
Helle Helle: Jeg går ikke, jeg løber… Fælleden tynd!

LoveCopenhagen: Hvor drikker du kaffe?
Helle Helle: Alle de steder hvor man kan få alt for dyrt Københavner Kaffe – helst i papkrus med låg, så man ikke aner, hvornår man bliver brændt i hele munden.

LoveCopenhagen: Hvor spiser du?
Helle Helle: Min yndlingsrestaurant er LEVI.

LoveCopenhagen: Hvor fester du?
Helle Helle: Jeg kan godt lide at tage hen, hvor der kommer DJs og artister, jeg gerne vil høre – så gi mig et godt line-up, og du kan finde mig ved den ene højtaler.

LoveCopenhagen: Hvor inspireres du?
Helle Helle: Det gør jeg på mine løbeture, det er der, min hjerne får frit løb! Gerne langt væk fra alt – og ellers elsker jeg at køre en tur gennem Indre By i natten!

LoveCopenhagen: Hvad er dit yndlingssted i København?
Helle Helle: En god sommerdag der elsker jeg at gå en tur op og ned af Nyhavn!

LoveCopenhagen: Hvor har du sidst følt dig forelsket i København?
Helle Helle: Hver gang jeg rammer den 3-sporede motorvej efter en Jyllandstur – så passer jeg ind med min krøllede hjerne.

LoveCopenhagen: Hvad er dit bedste minde om København?
Helle Helle: Da jeg stod en dag på et værksted på Yderlandsvej for at få lavet min gamle Audi A3 – da mødte jeg min kæreste, som jeg nu har samlet på i 11 år.

LoveCopenhagen: Din anbefaling til den bedste oplevelse i København?
Helle Helle: Uf der er mange – men jeg elsker Pride! Mennesker i alle afskygninger og en stor omgang kærlighed.

LoveCopenhagen: Selvom København er fantastisk, har du nu mulighed for at tilføje den ene ting, som du synes, byen mangler – hvad er det?
Helle Helle: EN METRO TIL DRAGØR! Og mere sikkerhed til nattelivet! Og en mere handikapvenlig by!

LoveCopenhagen: Dit soundtrack til byen?
Helle Helle: PETER BELLI ’København (Fra en DC-9)’

DJ Helle Helle er nomineret i i kategorien ”Årets Nye Danske Navn” til Club Awards 2023, som finder sted den 9. april i Forum. Se mere om hende og hendes musik her.

Tusind tak, fordi du ville dele dit København med os, Helle Helle!