Efterårsferie for hele familien på Broens Gadekøkken

0
407
Broens Gadekøkken
Efterårsferien nærmer sig og på Broens Gadekøkken har de fra onsdag til søndag fra kl. 12.00 -16.00 arrangeret et hav af forskellige aktiviteter for børn i alle aldre. Aktiviteterne foregår udenfor og overholder dermed Sundhedsstyrelsens anbefalinger om at være udenfor i efterårsferien.

Broens Gadekøkken

Hop i den vamsede trøje og tag hele familien med til ”Børnedage i Gadekøkkenet” – alle aktiviteterne er helt og aldeles gratis.

BØRNEDAGE I GADEKØKKENET

// Spille- og tegnehjørne
Hiv børnene med i spille- og tegnehjørnet, hvor I kan dyste i ludo eller fordybe jer over en smuk tegning.

// Børn maler stort
Alle børn kan i fællesskab bidrage til et stort kunstværk, som skal udmunde i et meterlangt fællesmaleri, når efterårsferien er slut

// Kæmpe kridtmaleri
Henover efterårsferien kan I være med til at pryde pladsen, hvor vi skal tegne med kridt i og i fællesskab lave et stort flot kridtmaleri. Der kan tegnes store og små ting eller et flot mønster.

// Ansigtsmaling
Sommerfugl, farlig løve eller en sød kat? Vores ansigtsmaler står klar med penslen og forvandler børnene efter deres egne ønsker.

// Flødebollekast
Til flødebollekast er du garanteret latterkrampe for hele familien. Kan du gribe flødebollen, når den kommer flyvende mod dig?

Hvis familien bliver sulten i løbet af dagen, kan I få popcorn, flødeboller – hvis I altså formår at gribe dem – og gademad fra Broens Gadekøkkens fantastiske madboder. Se udvalget her: https://broensgadekoekken.dk/boder/

DET PRAKTISKE
Dato: 14. oktober – 18. oktober
Tidspunkt: 12.00 – 16.00
Pris: Det er gratis at deltage i alle aktiviteter

På Broens Gadekøkken overholder de alle retningslinjer i forbindelse med COVID-19. Husk fortsat at være opmærksom og vise hensyn overfor andre, vaske dine hænder tit og at bruge håndsprit.

Broens Gadekøkken