onsdag, juli 6, 2022
HomeGuidesBørn i KBHEfterårsferie for hele familien på Broens Gadekøkken

Efterårsferie for hele familien på Broens Gadekøkken

Efterårsferien nærmer sig og på Broens Gadekøkken har de fra onsdag til søndag fra kl. 12.00 -16.00 arrangeret et hav af forskellige aktiviteter for børn i alle aldre. Aktiviteterne foregår udenfor og overholder dermed Sundhedsstyrelsens anbefalinger om at være udenfor i efterårsferien.

Broens Gadekøkken

Hop i den vamsede trøje og tag hele familien med til ”Børnedage i Gadekøkkenet” – alle aktiviteterne er helt og aldeles gratis.

BØRNEDAGE I GADEKØKKENET

// Spille- og tegnehjørne
Hiv børnene med i spille- og tegnehjørnet, hvor I kan dyste i ludo eller fordybe jer over en smuk tegning.

// Børn maler stort
Alle børn kan i fællesskab bidrage til et stort kunstværk, som skal udmunde i et meterlangt fællesmaleri, når efterårsferien er slut

// Kæmpe kridtmaleri
Henover efterårsferien kan I være med til at pryde pladsen, hvor vi skal tegne med kridt i og i fællesskab lave et stort flot kridtmaleri. Der kan tegnes store og små ting eller et flot mønster.

// Ansigtsmaling
Sommerfugl, farlig løve eller en sød kat? Vores ansigtsmaler står klar med penslen og forvandler børnene efter deres egne ønsker.

// Flødebollekast
Til flødebollekast er du garanteret latterkrampe for hele familien. Kan du gribe flødebollen, når den kommer flyvende mod dig?

Hvis familien bliver sulten i løbet af dagen, kan I få popcorn, flødeboller – hvis I altså formår at gribe dem – og gademad fra Broens Gadekøkkens fantastiske madboder. Se udvalget her: https://broensgadekoekken.dk/boder/

DET PRAKTISKE
Dato: 14. oktober – 18. oktober
Tidspunkt: 12.00 – 16.00
Pris: Det er gratis at deltage i alle aktiviteter

På Broens Gadekøkken overholder de alle retningslinjer i forbindelse med COVID-19. Husk fortsat at være opmærksom og vise hensyn overfor andre, vaske dine hænder tit og at bruge håndsprit.

Broens Gadekøkken

Love Copenhagen
Love Copenhagen
Louise Taarnhøj. Presserådgiver hos Koalition. Stifter og redaktør. Fluffer og ildkugle. Sørger for, at der er indhold på sitet, som du kan lide. Holder derudover meget af smukke ting - mad, musik, vin. Kan ikke leve uden spændende samtaler med interessante mennesker.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev - fyldt med lækre sager og inspiration til alt det, der sker i København.

Mest læste