fredag, september 23, 2022
HomeBydeleIndre ByEn dejlig opdagelse

En dejlig opdagelse

Jeg arbejder midt inde i byen. Lige dér, hvor en frokostgåtur kan ende med at blive rigtig dyr, hvis man synes, man trænger til at forkæle sig selv lidt. Derfor bliver jeg altid glad – meget glad – når jeg falder over butikker med tøj, der er til at betale. Og sådan én er lige åbnet på Pilestræde: Maché hedder den. Og jeg har allerede indkøbt min første bunke tøj herfra. For ud over, at det absolut er til at betale, så er det også tøj, der liiiige passer til mig! Hurra for sådan en nabo! Og, Maché, vi ses om lidt igen 🙂

Fra Machés facebookside
Fra Machés facebookside

/Anne

Love Copenhagen
Love Copenhagen
Louise Taarnhøj. Presserådgiver hos Koalition. Stifter og redaktør. Fluffer og ildkugle. Sørger for, at der er indhold på sitet, som du kan lide. Holder derudover meget af smukke ting - mad, musik, vin. Kan ikke leve uden spændende samtaler med interessante mennesker.
RELATED ARTICLES

1 COMMENT

Comments are closed.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev - fyldt med lækre sager og inspiration til alt det, der sker i København.

Mest læste