Et Avec

1
343

Et Avec på Gammel Kongevej

Lad din shopperute slå et smut forbi Et Avec på Frederiksberg, hvor du kan gå på opdagelse blandt håndplukkede styles indenfor både tøj og interiør – alt sammen i behagelige omgivelser der indbyder til, at du bliver og tager en kop kaffe.

Et Avec

Et Avec

Siden den 5. april har du kunne shoppe løs blandt skønne mærker som franske Des Petit Haut, danske Ivylee og italienske Superga i den nyåbnede butik, Et Avec, på Gammel Kongevej 80. Bag den hyggelige butik med den røde løber står Ane Remvig og Diana Edusei, der sammen har skabt deres eget lille shoppemekka, med lige præcis det, som de mener, der skal til, for at du kan få en helt unik shoppeoplevelse. Atmosfæren emmer da også af hygge og imødekommehed fra du træder ind ad døren på den røde løber. Her er både hyggekrog med plads til at slå sig ned og drikke en kop kaffe, et stort prøverum med lækkert lyst gulvtæppe samt et mini-showroom, hvor forskellige up and coming kunsterne, kan udstille deres værker.

Et Avec

Stilbevidst og feminin

Stilen er en god blanding af de to kvinders personlige smag, der samlet kan betegnes som stilbevidst og feminin. Du finder derfor alt fra gode basic t-shirts i lækre kvaliteter til matchende silkesæt, lækre oversize frakker og gode hverdagssko. Mellem brands som Gestuz, Set, Nioi, Kjær København, Basic Apparel, Birgitte Herskind og Rue Blanche kan du også shoppe smukke farver til neglene, smykker fra franske Anne Thomas og fine pynteting fra Bloomingville som lysestager og puder. Faktisk er alt du finder i butikken til salg; fra lamperne i prøverummet til billederne på væggen. Så savner du inspiration til både garderoben og hjemmet, så tag en smut forbi Et Avec, der byder på både mode, kaffe og hygge.

Et Avec

Et Avec

Et Avec

Mini Q&A med Ane og Diana fra Et Avec

Et Avec pigerne

Hvilke 3 tendenser tror I på netop nu?
Farven hvid, matchende sæt og short.

Hvad er ideen med jeres lille showroom?
Vi vil gerne udleje det lille rum til pop up stores, så der hele tiden sker noget nyt. Lige nu er det illustrationer fra danske Hannah ML, der hænger derinde. 

Hvor spiser I jeres frokost?
Vi er vilde med Madsynergi på Værnedamsvej – og kan klart anbefale deres estragonmayonnaise i en sandwich!

Jeres bedste tip til sommer?
Smut ned til Oswald’s isbar på Værnedamsvej og køb en stor is med flødeskum og slikkepind på toppen. 

/ Ditte 

 

1 COMMENT

  1. […] og denne gang har vi snakket med søde Ane Cecilie Remvig, indehaver af den skønne nye butik, Et Avec, på Gammel Kongevej, som vi besøgte tidligere på […]

Comments are closed.