Farver på en gråvejrsdag

0
291

Nå, men det er blevet efterår, og selv om vi har været ret heldige med nogle vildt flotte og lune efterårsdage med solskin, der har hevet os udenfor for at beundre naturens farvepragt (hvilket vi også har bemærket både her og der på bloggen), så ved vi jo godt, at de grå og regnfulde dage bliver flere og flere. Og det er faktisk også hyggeligt. Men derfor kan man godt trænge til opmuntring en gang i mellem. En lille farveeksplosion, for at minde en om, at det grå-i-grå-vejr ikke fortsætter for evigt.

Farveeksplosion i efterårsgråvejr
Farveeksplosion i efterårsgråvejr

 

Hihi – og jeg finder den farveeksplosion i en af mine store laster: lemfældig omgang med bland-selv-slik! JAAA! Og jeg er så heldig – eller måske er jeg i virkeligheden U-heldig – at der ligger en GOD og billig bland-selv-slik-butik, BonBons, lige overfor min lejlighed. Ja, så tæt på, at jeg ikke kan nå at tænke tanken ‘Uh – jeg kunne godt spise lidt slik’ færdig, før jeg står klar med skovl og pose, klar til at blande min egen lille farveeksplosion! Og jeg ELSKER det!

Mere end 800 forskellig slags slik!
Mere end 800 forskellig slags slik!

 

Se, det er da okay billigt!
Se, det er da okay billigt!

Men det kræver en gigant omgang selvdisciplin ikke at stå klar i BonBons hver dag – og så kræver det også en løbetur i ny og næ! Men med de ting på plads, så har jeg tænkt mig at besøge BonBons hver gang det grå vejr bliver lidt for meget, og jeg bare trænger til at få lidt farve på tilværelsen! Mmmm – mums! Og så er det grå efterårsvejr jo ikke så kedeligt længere 🙂 / Anne