Sol over byen

1
316

Selvom der er noget hyggeligt ved regn- og gråvejr, så bliver man bare lidt gladere, når solen skinner, ik?

For nogle uger siden gik jeg en tur over Bryggebroen, langs Bryggen, henover Langebro, og ned langs Kalvebod Brygge,og tilbage til Vesterbro. Jeg anede ikke, at havnefronten ved Kalvebod Brygge havde fået et løft – den strækning i byen, som nok har fået mest skældud for sin kedelige og grå facade. Jeg ved faktisk ikke noget om fornyelsen, og jeg blev ikke klogere efter en kort søgning på nettet. Ved du noget?

Jeg snuppede et par billeder, og hvis dagen bliver ligeså smuk (kl. er pt. 7.00, so you never know)  som den søndag for nogle uger siden,  kan du trygt tage smut forbi ‘den nye brygge’. Her er faktisk lidt fedt.

/Louise

Kalvebod Brygge foto 1-2 foto 1-3  foto 2-1 foto 2-2 foto 2-3  foto 3-1 foto 3-2 foto 3-3 foto 3 foto 4-1 foto 4-2 foto 4-3 foto 4 foto

1 COMMENT

Comments are closed.