Louis Lewinsky | Københavnersnuden #8

0
312

Så er vi klar med endnu et søndagsinterview, og denne gang har vi spurgt vores kunst-blogger, Louis Lewinsky, om at dele sit København med os. Faste læsere af bloggen mødte Louis for nogle uger siden, da han havde premiere med et interview med kunstner, Anders Bendixen. Nu kan du lære ham lidt bedre at kende, når han dele ud af sine gode tip om hovedstaden.

Louis Levinsky
Louis Levinsky

 

LC: Hvor bor du?
LL: På Classensgade på Østerbro.

LC: Hvor går du tur?
LL: Jeg holder meget af at gå på Østerbrogade og Nordre Frihavnsgade i weekenderne, ellers benytter jeg ofte Strøget på vej hjem fra arbejdet på Christianshavn.

LC: Hvor drikker du kaffe?
LL: Jeg forsøger at gå en lang bue rundt om kaffekæder og støtter hellere de små hyggelige steder, hvor betjeningen ofte er god og omgivelserne hyggelige.

LC: Hvor spiser du?
LL: Jeg har fået øjnene op for en lille biks ved Nordre Frihavnsgade, som hedder smag. Der er det muligt at købe og mixe forskellige salater og pastaretter til en fornuftig pris, og mængden er helt tilpas. Virkelig lækkert og altid meget frisk.

LC: Hvor fester du?
LL: På det seneste er jeg begyndt at komme meget forbi Strøm Bar, som altid byder på gode drinks og et hyggeligt miljø og en atmosfære, som jeg synes er ret lækker. Ellers er Ølbaren på Elmegade altid et besøg værd.

LC: Hvor inspireres du?
LL: Min cykel er min bedste ven, og når jeg cykler rundt i byen, kommer der automatisk en masse ideer til mig, og drømmene får lov at få spil. Bredgade og Store Kongensgades mange gallerier er fantastiske at gå forbi.

LC: Hvad er dit yndlingssted i København?
LL: At cykle over Knippelsbro på vej til Christianshavn en morgen, hvor solen er ved at stå op, og tågen endnu hænger over vandet, mens røgen står op fra skorstenene i baggrunden er et fantastisk syn.

LC: Hvor har du sidst følt dig forelsket i København?
LL: Da der i sommer var Copenhagen Jazz Festival, og jeg drak en kold øl ved Nyhavn, og jeg så, hvor glade folk var, og turister tog billeder af dem selv foran det store anker.

LC: Hvad er dit bedste minde om København?
LL: Mit bedste minde fra København er fra før, vi valgte at grave alle veje og pladser op i København for at gøre plads til Metroen. En metro jeg glæder mig til, men som på nuværende tidspunkt ødelægger mange af de gode minder, jeg har.

_______________

Vi er tilbage med et nyt ’Søndags-interview’ om en uge med endnu en sej og inspirerende københavner. Tak, Louis, for at dele lidt af dit København.